Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Samsung VC4100 beste zakloze stofzuiger test

Redactie     13:38     No comments


De Samsung VC4100 (type Samsung VC07K41F0HP) is bij de stofzuigertest als beste zakloze stofzuiger getest. Een stofzuiger zonder zak spreekt steeds meer mensen aan. Met stofzuigers zonder zak bespaar je op stofzuigerzakken en ze zien er over het algemeen veel futuristischer uit.


Maar we moeten wel opmerken dat de stofzuigers zonder zak bij de stofzuigertest lager hebben gescoord dan de beste stofzuigers met zak.

De Samsung VC4100 Anti-tangle Comfort, zoals de beste stofzuiger zonder zak uit de test officieel heet, is voordelig te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Stofzuiger Kopen. Je vindt daar ook de stofzuiger top 10.


Beste zakloze stofzuiger: Samsung VC4100 Anti-tangle Comfort

De beste stofzuiger zonder stofzak uit de test heeft een hele reeks sterke punten, maar ook wat nadelen. Een sterk punt van deze stofzuiger is de bediening op het handvat. Waarom hebben niet meer stofzuigers dat? Het scheelt veel bukwerk, als je bijvoorbeeld de zuigkracht wilt aanpassen, of als je de stofzuiger even wilt pauzeren.

Krachtig wapen tegen stof, vuil en haren

Zijn naam heeft deze stofzuiger te danken aan deCycloneForce met Anti-Tangle Turbine. Deze beschikt over een turbinerooster dat niet verstopt raakt door vuil of haren. Vuil gaat direct het stofcompartiment in. Dit voorkomt het verlies van zuigkracht door opgehoopt vuil en vastgeklitte haren. Voor extra reiniging zorgt een eenvoudig maar slim  schuimplastic sponsfilter. Dit filter kun je na gebruik van de stofzuiger gewoon even uitspoelen. Het filter voorkomt verstopping en houdt de zuigkracht op peil.

Voor het behoud van de stofzuiger zelf, maar ook voor meubels en muren, is deze beste stofzuiger voorzien van een zachte S vormige bumper. Deze Furniture Guard S zorgt voor een zacht contact en voorkomt dat de stofzuiger achter een rand blijft steken.

Makkelijk te legen

Bij een zakloze stofzuiger is het belangrijk dat de zak makkelijk maar ook hygiënisch te legen is. Dat is bij de Samsung VC4100 beslist het geval. Met één druk op de knop haal je de Easy Dustbin los. Het deksel kun je dan makkelijk openen en de inhoud gaat zo de vuilnisbak in.

Meer pluspunten

Ook is deze zakloze stofzuiger lekker compact en licht. Het gewicht bedraagt maar 4,6 kilo. Andere pluspunten worden gescoord door de zachte Parquet Master Brush parketborstel die harde vloeren zonder krassen heel goed reinigt. Het snoer is zeven meter lang, wat het totale bereik op 10 meter brengt.Minpumten

Maar zoals we al schreven heeft ook deze beste zakloze stofzuiger zijn minpunten. Ten eerste is dat het geluid.  80 decibel is een behoorlijk hoge geluidsproductie. Ook is het jammer dat er geen turboborstel wordt meegeleverd waardoor deze stofzuiger bij dierenharen wat minder presteert dan nodig zou zijn.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Stofzuiger Kopen voor de stofzuiger top 10, voor de beste winkels om deze stofzuigers te kopen en de Stofzuiger Keuzehulp met alle informatie en keuzemogelijkheden.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.