Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste airco. Mobiel voor thuis

Redactie     15:45     1 comment


De Whirlpool PACW9COL is door Testberichte uitgeroepen tot de beste mobiele airco voor thuisgebruik. Deze mobiele airco is relatief stil en beschikt over een timer waardoor je hem ook goed op een slaapkamer kunt gebruiken. Deze beste airco, die ook als ventilator kan worden gebruikt, is geschikt voor ruimte tot 90 m3.


Inmiddels is dit type mobiele airco niet meer leverbaar, maar Whirlpool heeft enkele zeer goede (en nog betere) opvolgers uitgebracht. Kijk hier voor de actuele prijs en meer informatie over deze beste airco systemen voor thuisgebruik.


Beste mobiele airco: Whirlpool PACW9COL

Met een vermogen van 1235 watt is deze beste airco prima in staat om de huiskamer in zijn geheel te koelen. De gewenste temperatuur kun je instellen op de airconditioner zelf of via de afstandsbediening. Het is dus niet nodig om uit bed of vanaf de bank af te komen om de temperatuur bij te stellen.De lucht ontvochtigen kan deze mobiele airco ook, mits de temperatuur boven de 21 graden is. De airconditioning meet de luchttemperatuur en bepaalt zelf de ideale mix van ontvochtigen en koelen om het beste binnenklimaat te krijgen.

Wil je alleen een koel briesje, dan kun je de airco ook ventileren zetten. En via de timer kun je het apparaat zichzelf laten uitschakelen. Dat is handig voor 's nachts. Deze relatief stille airco mag dus mee naar de slaapkamer.
Tip: In het overzicht aanbiedingen airco's bij de beste winkels vind je alle airco's bij de goedkoopste aanbieders.


Een minpuntje heeft de Whirlpool PACW9COL echter ook. Hij werkt alleen via een afvoerslang waardoor je de airco niet in een afgesloten ruimte kunt gebruiken. Een raam of deur is nodig.

Andere goede airco's

Op Beste Airco Kopen vind je nog veel meer goede airco's, waaronder de top 10 van mobiele airco's.

Zie ook: Alle testen van airco's

,


1
replies
  1. een groot nadeel,de slang naar buiten voert warme lucht af,deze lucht moet wer aangevoerd worden en dat gebeurt door de warme lucht van buiten,deze airco heeft dus een matig rendement

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.