Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

AD test Uebler i21 als beste fietsdrager

Redactie     18:59     No comments


Bij een test van fietsdragers door het AD werd de Uebler i21 tot winnaar uitgeroepen. Elf fietsdragers voor op de trekhaak werden getest. De Uebler i21 was overtuigend de beste fietsdrager van de test. Hier meer informatie over deze beste fietsdrager.


Tip: De Uebler i21 en andere goede fietsdragers zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Fietsendrager Kopen. Je vindt daar ook de Fietsendrager Keuzehulp (voor het vinden van de voor jou persoonlijk beste fietsdrager) en de Top 10 van fietsdragers.

Beste fietsdrager: Uebler i21

Maar terug naar de beste fietsdrager uit de test. De Uebler i21 is geen goedkope fietsendrager, maar wel een duidelijke testwinnaar. Zeer veilig, heel eenvoudig in het gebruik, goed en makkelijk passend en voorzien van vele handigheidjes. Zoek je de beste fietsdrager? Dan moet je de Uebler i21 hebben.Klein en licht, maar wel geschikt voor 2 e-bikes

Deze in Duitsland gefabriceerde fietsendrager kan twee fietsen dragen tot een gewicht van 60 kilo. Normaal gesproken is dat ruim voldoende voor twee elektrische fietsen. Toch is dit de kleinste en lichtste fietsendrager uit de collectie van Uebler. Dit maakt de drager lekker handzaam en makkelijk op te bergen. Doordat hij ook nog eens op te vouwen is neemt deze fietsdrager maar weinig ruimte in schuur, garage of berging in.

Bekijk hierboven de video

Zeer makkelijk te bevestigen

Er wordt gebruik gemaakt van een zeer handige iQ sluiting (zonder hefboom) waarop Uebler een patent heeft. Bij andere merken fietsdragers kom je deze sluiting dus niet tegen. Je zet de drager op de trekhaak, en de fietsdrager klikt zichzelf (muur)vast.Fietsdrager voor alle fietsen

Dankzij de brede goten passen ook fietsen met dikke banden probleemloos op deze fietsendrager, en of de banden nu dik of dun zijn, met de gespen zet je ze heel vast. Ook het kantelmechanisme (dat er voor zorgt dat je nog in de achterklep van de auto kunt komen) werkt perfect.

Andere goede fietsendragers

Ben je op zoek naar de beste fietsdrager? Kies dan voor de Uebler i21? Wil je minder geld uitgeven kijk dan eens naar de Thule EuroWay G2 921 (de beste keuze voor elektrische fietsen volgens Coolblue), de Thule EasyFold XT2 en de Pro-User Diamant (beste koop bij de Consumentenbond).

Op het bovenaan genoemde Beste Fietsendrager kopen vind je alle actuele prijzen en informatie. Ook vind je er de Fietsendrager Keuzehulp met veel reviews, tests en ervaringen.

Zie ook: Alle testen van fietsdragers

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.