Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Opgelet: Dit is de beste autoradio uit meerdere testen

Redactie     18:54     No comments


De JVC KD-R871BT is een radio die meer dan eens als beste autoradio uit een test is gekomen. Wat maakt deze JVC autoradio tot de beste autoradio? Hier alle informatie.


Coolblue's Keuze, Kieskeurig Best Reviewed, een waardering van 92 uit 100 bij Car & HiFi, de JVC KD-R871BT gossiert in awards. We hebben dan ook te maken met een voordelige (nog geen 100 euro) maar kwalitatief zeer goede autoradio met ingebouwde Bluetooth carkit. Kijk hier voor alle informatie en de actuele lage winkelprijs.

Veel meer autoradio's zijn te vinden op Beste Autoradio Kopen. Daar vind je ook de beste winkels om een autoradio goedkoop te kopen, de autoradio top 10, tips voor bij het kiezen van een autoradio en veel meer.

Beste autoradio onder de 100 euro: JVC KD-R871BT

Natuurlijk zijn er autoradio's met meer functies, maar als we de prijs laten meewegen kunnen we de JVC KD-R871BT wel beschouwen als de beste autoradio (beste koop). Het is een bluetooth autoradio, wat betekent dat je je smartphone draadloos met deze radio kunt verbinden om de muziek van je telefoon via de speakers af te spelen. Ook kun je zo handsfree bellen. Spraakbesturing wordt ondersteund. Zeg wie je wilt bellen, en het telefoonnummer wordt automatisch herkend. De JVC KD-R871BT beschikt daarvoor over een externe microfoon.


En natuurlijk kun je ook gewoon naar de radio luisteren. 24 voorkeurzenders kun je instellen. Of luister naar een muziekje via de CD-speler of de USB-ingang. Ook een 3,5 mm mini-jack ingang is aanwezig. Deze autoradio biedt volop mogelijkheden voor het beluisteren van je favoriete muziek, of die nu op een audio-CD, MP3-CD, USB-stick staat, of luister via je smartphone naar internetradio, Spotify of downloads.

De kwaliteit van de af te spelen muziek wordt vooral bepaald door de kwaliteit van je speakers, maar de   Bass Boost functie van deze beste autoradio helpt wel degelijk bij het weergeven van een extra stevig en krachtig geluid.

Zwakke punten kent de JVC KD-R871BT eigenlijk niet. Het is jammer dat digitale radio (Dab+) niet wordt ondersteund, maar dat is dan ook een mogelijkheid die alleen op veel duurdere autoradio's voorkomt.

Kortom, als je een goede autoradio zoekt, met veel mogelijkheden voor het afspelen van muziek, en met een goed geluid. En dat alles tegen een aantrekkelijke prijs. Kijk dan vooral hierboven naar de informatie en prijs van de JVC KD-R871BT, de beste autoradio uit diverse tests.

Zie ook: Alle testen van autoradio's


Onderwerpen:
Beste autoradio testen, beste autoradio's getest, JVC autoradio test, beste autoradio test. 

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.