Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste buitenkeuken test

Redactie     15:59     No comments


Serieus buiten koken en bakken kan met een goede buitenkeuken. Dat is een gasbarbecue met meerdere branders en de voor het koken benodigde werkruimte. Hier kijken we naar de beste buitenkeuken uit de test en naar de beste koop.

Beste barbecue kopen

Deze test is uitgevoerd door het Barbecuecenter. Kijk op Beste Barbecue Kopen voor meer informatie en de actuele prijzen. Je vind daar ook een BBQ Keuzehulp (om de voor jou beste barbecue te vinden) met informatie, tips en reviews van barbecues en buitenkeukens, alsmede de BBQ Top 10 van dit moment.

Beste buitenkeuken: Weber Spirit E-320 Premium GBS

De beste buitenkeuken uit de test is van Weber. De Weber Spirit E-320 Premium CBS is een premium-barbecue is voorzien van alles dat nodig is om buiten te koken. 

Met deze zeer luxe gasbarbecue kun je niet alleen grillen, maar je kunt alle soorten bereidingen doen. Zelfs pannenkoeken, poffertjes of pizza bakken, gevogelte stomen en groente wokken. Dit kan door het GBS rooster waarop de bijpassende GBS accessoires zijn te plaatsen. 

Voorbeelden van GBS accessoires zijn een bakplaat, een pizzasteen, een wok, een stomer, een wafelijzer en een poffertjespan.Deze beste buitenkeuken is geschikt voor gezelschappen tot wel 15 personen. Je hebt 3 branders (kookpitten) tot je beschikking met vermogen van 11,01 kW/u. Daarnaast is er een zijbrander waarmee je bijgerechten kunt opwarmen, bijvoorbeeld een saus of potgroente.

Verder beschikt deze beste buitenkeuken over twee werkbladen, een geïntegreerde thermometer, een warmhoudrek en een elektrische ontsteking. Je kunt zelfs zien hoeveel gas er nog in de gasfles zit. Een echte keuken voor op je terras, om serieus buiten mee te koken.

Kijk op het bovenstaande Beste Barbecue Kopen voor de actuele winkelprijs van deze beste buitenkeuken uit de test.

Beste Koop: Barbecook Siesta 310 buitenkeuken

Een belemmering om de bovenstaande Weber te kopen kan de prijs zijn. Weber levert veel kwaliteit maar is nou eenmaal niet het goedkoopste merk voor buitenkeuken of barbecue. De Barbecook Siesta 310 buitenkeuken is dan een goedkoper alternatief. 

Dit is een vergelijkbare gasbarbecue voor maximaal 15 personen, met 3 branders en een zijbrander, maar wel een stuk goedkoper dan de beste buitenkeuken uit de test.
Het belangrijke verschil ten opzichte van de Weber buitenkeuken is dat de Barbecook niet beschikt over optionele accessoires, zodat de mogelijkheden beperkt blijven tot de standaard bereidingen zoals koken, bakken en grillen. 

Wel beschikt deze beste koop bij de buitenkeukens over een warmhoudrek, een dekselthermometer, een vetopvanglade (geschikt voor de vaatwasser), een elektronische ontsteking en een dubbel gelaagd deksel voor een constante temperatuur.

Ook de prijs, en alle andere informatie, van deze buitenkeuken is te vinden op het bovengenoemde Beste Barbecue Kopen. Je vind daar nog veel meer informatie en reviews van andere buitenkeukens en barbecues.

Zie ook: Alle testen van barbecues
Foto bovenaan: Weber

Samenvatting:
De Weber Spirit E-320 Premium CBS is de beste buitenkeuken uit de test en de Barbecook Siesta 310 is de beste koop bij de buitenkeukens. Kijk hierboven voor deze beste twee buitenkeukens uit de test. Een buitenkeuken is een uitgebreide gasbarbecue met meerdere branders. Met deze buitenkeukens kun je meer dan alleen barbecue├źn.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.