Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste buitenkeuken bbq en beste koop uit de test

Kijk hier voor de beste buitenkeuken bbq uit de test (Weber) en de beste koop (Barbecook) uit de test van buitenkeukens.

Beste buitenkeuken bbq test Weber

Serieus buiten koken en bakken kan met een goede buitenkeuken. Dat is een gasbarbecue met meerdere branders en de voor het koken benodigde werkruimte. Hier kijken we naar de beste buitenkeuken bbq uit de test en naar de beste koop.

Beste barbecue kopen

Kijk voor deze beste buitenkeukens bij de onderstaande aanbiedingen. Of kijk bij de aanbevolen winkels op Beste Barbecue Kopen. Je vindt daar ook een BBQ Keuzehulp (om de voor jou beste barbecue te vinden) met informatie, tips en reviews van barbecues en buitenkeukens, alsmede de BBQ Top 10 van dit moment.

Beste buitenkeuken: Weber Spirit E-320 Premium GBS

Maar terug naar de beste buitenkeuken bbq uit de test. Deze test is uitgevoerd door het Barbecuecenter.  De beste buitenkeuken uit hun test is van Weber. De Weber Spirit E-320 Premium CBS is een premium-barbecue is voorzien van alles dat nodig is om buiten te koken. 

Met deze zeer luxe gasbarbecue kun je niet alleen grillen, maar je kunt alle soorten bereidingen doen. Je kunt  met deze beste buitenkeuken van Weber ook pannenkoeken, poffertjes en pizza bakken, je kunt er gevogelte stomen en groente mee wokken.En nog veel meer.

De mogelijkheden van deze buitenkeuken bbq zijn zo groot door het GBS rooster waarop bijpassende GBS accessoires zijn te plaatsen. Voorbeelden van deze GBS accessoires zijn een bakplaat, een pizzasteen, een wok, een stomer, een wafelijzer en een poffertjespan.

Beste buitenkeuken bbq: Weber E-320

Beste buitenkeuken bbq: Weber E-320


Deze beste buitenkeuken is geschikt voor gezelschappen tot wel 15 personen. Je hebt 3 branders (kookpitten) tot je beschikking met vermogen van 11,01 kW/u. Daarnaast is er een zijbrander waarmee je bijgerechten kunt opwarmen, bijvoorbeeld een saus of potgroente.

Verder beschikt deze beste buitenkeuken over twee werkbladen, een geïntegreerde thermometer, een warmhoudrek en een elektrische ontsteking. Je kunt zelfs zien hoeveel gas er nog in de gasfles zit. Een echte keuken voor op je terras, om serieus buiten mee te koken.

Kijk op het bovenstaande aanbiedingen of op Beste Barbecue Kopen voor de laagste actuele winkelprijs van deze beste buitenkeuken uit de test.

Beste Koop: Barbecook Siesta 310 buitenkeuken

Een belemmering om de bovenstaande Weber te kopen kan de prijs zijn. Weber levert veel kwaliteit maar Weber is nou eenmaal niet het goedkoopste merk voor buitenkeuken of barbecue. Gelukkig zijn er meer goede buitenkeuken barbecues. De Barbecook Siesta 310 buitenkeuken is zo'n goedkoper alternatief, de beste koop uit de buikenkeuken test.

Deze beste koop uit de test is een vergelijkbare gasbarbecue voor maximaal 15 personen. De Barbecook Siesta 310 buitenkeuken beschikt over 3 branders en een zijbrander, maar is wel een stuk goedkoper dan de bovenstaande beste buitenkeuken uit de test.


Beste koop: Barbecook Siesta 310 buitenkeuken bbq

Beste koop: Barbecook Siesta 310 buitenkeuken bbq


Het belangrijke verschil ten opzichte van de Weber buitenkeuken is dat de Barbecook niet beschikt over optionele accessoires, Hierdoor blijven de mogelijkheden van deze buitenkeuken tot de standaard bbq bereidingen zoals koken, bakken en grillen. 

Wel beschikt deze beste koop bij de buitenkeukens over een warmhoudrek, een dekselthermometer, een vetopvanglade (geschikt voor de vaatwasser), een elektronische ontsteking en een dubbel gelaagd deksel voor een constante temperatuur.

Ook de prijs, en alle andere informatie, van deze buitenkeuken is te vinden op het bovengenoemde Beste Barbecue Kopen. Je vind daar nog veel meer informatie en reviews van andere buitenkeukens en barbecues.

Zie ook

Foto bovenaan: Weber

Samenvatting:
De Weber Spirit E-320 Premium CBS is de beste buitenkeuken uit de test en de Barbecook Siesta 310 is de beste koop bij de buitenkeukens. Kijk hierboven voor deze beste twee buitenkeukens uit de test. Een buitenkeuken is een uitgebreide gasbarbecue met meerdere branders. Met deze buitenkeukens kun je meer dan alleen barbecue├źn.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Sophie Verschueren24 juni 2024 om 18:14

    Na jarenlang houtskoolbarbecues gebruikt te hebben willen we nu een gasbarbecue omdat we daar de vele voordelen van inzien. We twijfelen nog, maar ik wil dan in plaats van een standaard gasbarbecue graag een heel uitgebreide buitenkeuken. Een mooie keuken voor buiten met een wasbak en kraan (aangesloten op de tuinslang), minimaal drie gaspitten en een aanrecht als werkruimte.

    Ik twijfel hierbij nog tussen een verrijdbare buitenkeuken met al deze mogelijkheden of een vaste buitenkeuken. De wasbak en kraan zijn bij een vaste buitenkeuken niet uitzonderlijk, maar bij een verrijdbare keuken is dat wel zeldzaam. Paralux maakt wel een buitenkeuken met wielen met al deze mogelijkheden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.