Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste DJ set (beste DJ controller) voor beginners

Wil je beginnen met het mixen van muziek? Hier de beste DJ set voor beginners. Plus aanbiedingen van meer goede DJ controllers.
Beste DJ set beginners Pioneer

Met een DJ controller (DJ set) kun je zelf muziek mixen, als een echte DJ. Sterker nog..., je bent met zo'n DJ set een echte DJ! Hier kijken we naar de Pioneer DDJ-RB. De beste DJ set voor beginnende DJ's.


Sluit je DJ set aan op een laptop (of computer of tablet) en je kunt de ge├»nstalleerde software bedienen met je DJ controller. Professionele DJ controllers kosten duizenden euro's, maar voor nog geen 250 euro (inclusief verzending) koop je online de Pioneer DDJ-RB waarmee het (in combinatie met een laptop of computer) ook allemaal kan. 

Kijk hier voor alle informatie en de actuele lage winkelprijs van de best geteste DJ set en van andere (meer dan 100) DJ controllers. 


Hieronder vind je een korte samenvatting van de mogelijkheden van deze beste DJ set voor beginners / beste DJ controller voor een beginner.

Beste DJ set voor beginners: Pioneer DDJ-RB

De Pioneer DDJ-RB (RekordBox) is een prima DJ controller van Pioneer met veel mogelijkheden, maar toch ook een DJ set met een heel vriendelijk prijskaartje. Deze Pioneer DJ controller is een ideale DJ set voor wie het eens wil proberen. 

Je hebt er wel een laptop bij nodig, maar dat zal voor de meeste DJ's in sp├ę geen probleem zijn. Dankzij de ingebouwde geluidskaart is een externe audio interface niet nodig bij deze DJ set met 2 kanalen.

Beste DJ set beginner Pioneer
Pioneer Rekordbox beste DJ set beginner


De Pioneer Rekordbox software wordt meegeleverd bij deze beste DJ controller voor beginners. Dit is de volledige versie met alle mogelijkheden. Ook alle populaire Pioneer effecten zijn aanwezig op deze DJ set. Met de aanslaggevoelige drumpads bedien je extra functies uit de DJ software. Sampler, slicer, effecten en hot cues zijn zo allemaal te besturen.

Ook kun je er aan microfoon op aansluiten, maar het aansluiten van externe spelers zoals een platenspeler is niet mogelijk. Dat zal echter, gezien de prijsklasse, niemand verwonderen.

Met de twee grote jogwheels kun je alle muziek synchroniseren, en als je het beatmatchen nog niet beheerst kun je dit via de sync knop van de DDJ-RB  automatisch laten doen.

Via de eerder genoemde informatie-link kun je de actuele prijs en alle informatie lezen, evenals een review en ervaringen van gebruikers. Ook van andere DJ sets is deze informatie daar beschikbaar.

Tip: Zoek de test van het onderwerp van je keuze.

Samenvatting:
De Pioneer DDJ-RB is als beste DJ set / beste DJ controller voor beginners getest. Hierboven alle informatie over deze beste DJ set voor starters en aanbiedingen van deze en andere goede DJ sets.

Een reactie posten

0 Reacties