Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste DJ set (beste DJ controller) voor beginners

Redactie     11:43     No comments


Met een DJ controller (DJ set) kun je zelf muziek mixen, als een echte DJ. Sterker nog..., je bent met zo'n DJ set een echte DJ! Hier kijken we naar de Pioneer DDJ-RB. De beste DJ set voor beginnende DJ's.


Sluit je DJ set aan op een laptop (of computer of tablet) en je kunt de ge├»nstalleerde software bedienen met je DJ controller. Professionele DJ controllers kosten duizenden euro's, maar voor nog geen 250 euro (inclusief verzending) koop je online de Pioneer DDJ-RB waarmee het (in combinatie met een laptop of computer) ook allemaal kan. 

Kijk hier voor alle informatie en de actuele lage winkelprijs. Hieronder vind je een korte samenvatting van de mogelijkheden van deze beste DJ set voor beginners / beste DJ controller voor beginners.

Beste DJ set voor beginners: Pioneer DDJ-RB

De Pioneer DDJ-RB is een prima DJ controller van Pioneer met veel mogelijkheden, maar toch ook een DJ set met een heel vriendelijk prijskaartje. Deze Pioneer DJ controller is een ideale DJ set voor wie het eens wil proberen. 

Je hebt er wel een laptop bij nodig, maar dat zal voor de meeste DJ's in sp├ę geen probleem zijn. Dankzij de ingebouwde geluidskaart is een externe audio interface niet nodig bij deze DJ set met 2 kanalen.


De Pioneer Rekordbox software wordt meegeleverd bij deze beste DJ controller voor beginners. Dit is de volledige versie met alle mogelijkheden. Ook alle populaire Pioneer effecten zijn aanwezig op deze DJ set. Met de aanslaggevoelige drumpads bedien je extra functies uit de DJ software. Sampler, slicer, effecten en hot cues zijn zo allemaal te besturen.

Ook kun je er aan microfoon op aansluiten, maar het aansluiten van externe spelers zoals een platenspeler is niet mogelijk. Dat zal echter, gezien de prijsklasse, niemand verwonderen.

Met de twee grote jogwheels kun je alle muziek synchroniseren, en als je het beatmatchen nog niet beheerst kun je dit via de sync knop van de DDJ-RB  automatisch laten doen.

Via de eerder genoemde informatie-link kun je de actuele prijs en alle informatie lezen, evenals een review en ervaringen van gebruikers. Ook van andere DJ sets is deze informatie daar beschikbaar.


Samenvatting:
De Pioneer DDJ-RB is als beste DJ set / beste DJ controller voor beginners getest. Hierboven alle informatie over deze beste DJ set voor starters.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.