Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Dit zijn de beste goedkope koffers

Redactie     10:26     No comments


De beste koffers die je kunt kopen kosten vaak honderden euro's. Maar niet iedereen wil zoveel geld aan een koffer uitgeven als deze maar zelden gebruikt wordt. Daarom hier de beste goedkope koffers uit de test. Een goedkope koffer voor handbagage (31 liter) en een goedkope koffer met een inhoud van wel 111 liter.

Kijk op Beste Koffer Kopen voor de goedkoopste aanbieders van deze koffers, en andere goede en voordelige reiskoffers.

Hieronder de twee best geteste goedkope koffers:

Beste goedkope koffer handbagage: SININ No. 5 (52cm)

Voor slechts 35 euro koop je deze kleine rolkoffer met 2 wieltjes en een uittrekbare trekstang De inhoud bedraagt 31 liter en de afmetingen zijn 52 bij 35 bij 18 centimeter. Dit formaat maakt deze koffer geschikt als handbagage.Het lege gewicht van de koffer bedraagt 2,4 kilo en doordat deze van zacht materiaal gemaakt is kun je hem in de auto of bagageruimte makkelijk inpassen. Inpakriemen houden de bagage op zijn plek en voor kleine spullen zijn er meerdere voorvakken. Belangrijke papieren en kostbaarheden kun je makkelijk kwijt in de ritsvakken aan de binnenkant. Het sterk geweven polyester beschermt je bezittingen goed, maar natuurlijk nooit zo goed als een harde koffer.

Verder is dit een eenvoudige maar goede en praktische koffer voor bijzonder weinig geld. Wel jammer dat er geen slot op zit, maar daar is de prijs ook naar.

Beste grote goedkope koffer: SININ No. 3 (77cm)

Ook voor wie een grote koffer zoekt heeft SININ de beste goedkope koffer. In hun nummer 3 kun je wel 111 liter aan kleding en spullen kwijt. Bovendien is dit een harde koffer. Toch koop je deze rolkoffer al voor zo'n 80 euro.

De harde schaal, de interne verdeler en de pakriemen beschermen je bagage goed, ook als er met je koffer gegooid wordt. Ook tegen regen is de koffer goed bestand.Deze beste goedkope rolkoffer biedt plek aan voldoende spullen voor een wekenlange vakantie. Hij is makkelijk te transporteren, dankzij vier wielen kun je hem zowel schuin meetrekken als rechtop voortduwen.

Zoek je een grote koffer, maar wil je er niet al te veel geld aan uitgeven? Dan is de SININ No. 3 voor jou de beste koffer.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Koffer Kopen voor de goedkoopste winkels van deze en andere goede koffers.

Zie ook: Alle testen van koffers
Foto's: SININ


Onderwerpen:
Sinin koffers beste koffers test, beste rolkoffers test, sinin rolkoffer, best geteste reiskoffers.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.