Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste home cinema set

Redactie     14:57     No comments


Bij de laatste test van het Homecinema Center is de Sony BDV-N7200W als beste home cinema set getest. Deze beste home cinema set vult ook grote woonkamers met geluid. Dat geluid klinkt ook nog eens heel helder. Hier alle informatie over deze beste home cinema set.


Kijk bij de aanbiedingen van Sony home cinema systemen voor de actuele prijs en alle andere informatie over deze beste homecinema set en voor andere best geteste audiosets voor je thuisbioscoop. Van alle populaire home cinema sets vind je er reviews.

Hieronder de belangrijkste kenmerken van de testwinnaar, de Sony BDV-N7200W.

De beste home cinema set

Een complete home cinema set bestaat uit een receiver een subwoofer en bij voorkeur 5 speakers. In dat laatste geval spreekt met over een 5.1 home cinema set. Zo'n set zorgt voor een echt vol surround geluid.Bij de Sony BDV-N7200W is dat zeker het geval. En dat geluid klinkt ook nog eens bijzonder goed. Zo zorgt de Magnetic Fluid Speaker technologie er bijvoorbeeld voor dat het geluid ook op hoog volume erg helder klinkt. Met een power van 1200 Watt klinkt het super, zowel het geluid van films en series, als het geluid van concerten en andere muziek.

Ben je een liefhebber van live concerten? Sony heeft in deze beste home cinema set de unieke audiokenmerken van de O2 London Arena vastgelegd. Zo luister je naar live muziek zoals hij ook in een echte goede concerthal klinkt.

Bovendien is de Sony BDV-N7200W meer dan alleen een set surround speakers. De receiver bevat een 3D blu-ray speler (4K Ultra HD) en maakt van iedere TV een Smart TV. Streamen kan draadloos vanaf je telefoon, tablet, computer of andere apparaat met Bluetooth, NFC, WiFi en DLNA, dus je hebt meteen een draadloze speakerset in huis met een weergaloos geluid. Ook streamen van USB, zoals een USB-stick of een externe harde schijf is mogelijk.

Kort samengevat, zowel qua geluid als op het gebied van streamen van muziek en films is dit een geweldige 5.1 home cinema set.

Kijk op het bovengenoemde Homecinema Center voor de actuele prijs van deze beste home cinema set en voor reviews en tests van nog veel meer van deze sets.

Zie ook: Alle test van home cinema sets

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.