Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stoomgeneratoren en beste koop uit test stoomgeneratoren

 

Wat is de beste stoomgenerator uit de test? En welke stoomgeneratoren zijn nog meer zeer goed getest? Hier lees je het.

beste stoomgenerator test

Wat is de beste stoomgenerator? En wat is een goede stoomgenerator voor een lage prijs? Wij kijken hier naar de beste stoomgeneratoren en de beste koop uit diverse testen.

Best geteste stoomgeneratoren

De beste stoomgeneratoren zijn hier onder te vinden bij de beste stoomgeneratoren uit de test.  Daar vind je de beste stoomgenerator en beste koop volgens de Consumentenbond en diverse beste stoomgeneratoren volgens Kieskeurig.


Ook zie je hier boven een overzicht met meer goede stoomgeneratoren. In beide overzichten vind je de (laagste) actuele winkelprijzen, alle specificaties, alle mogelijkheden en reviews en ervaringen van gebruikers van deze beste stoomgenerator apparaten.


Of kijk op Beste Strijkijzer Kopen voor meer goede en goedkope online verkooppunten van stoomgenerators en stoomstrijkijzers.Wat is een stoomgenerator?

Maar eerst even uitleg wat een stoomgenerator precies is. Een stoomgenerator is een stoomstrijkijzer waarbij het waterreservoir zich niet in het strijkijzer zelf bevindt, maar in een aparte watertank die tijdens het strijken naast de strijkplank staat.

Dit betekent dat het waterreservoir veel groter kan zijn (ideaal voor bulkwerk) en dat het strijkijzer dat je in de hand hebt ook veel lichter is.

Hieronder vind je een aantal stoomgeneratoren die als beste stoomgenerator of als beste koop getest zijn. Kijk op het bovenstaande Beste Strijkijzer Kopen voor de prijzen.

Beste stoomgenerator: Philips PerfectCare Elite

Wil je een optimaal strijkresultaat en is de prijs daarbij van minder belang? Kies dan voor de Philips PerfectCare Elite GC9640/60. Volgens de stoomgenerator test van de Strijkijzerstore en de stoomgenerator test van de Consumentenbond is de Philips PerfectCare Elite de beste stoomgenerator met het beste professionele eindresultaat.


beste stoomgenerator


Met een prijs van circa 260 euro is deze beste stoomgenerator een prijzig alternatief voor een strijkijzer, maar het betreft wel een bijzonder goede, krachtige en gebruiksvriendelijke stoomgenerator. 

Met een stoomstoot van 480 gram per minuut en een stoomdruk van 7 bar kan deze krachtpatser al het strijkwerk aan. Door de automatische temperatuur-instelling hoef je je strijkgoed niet te sorteren. Je kunt gewoon doorstrijken, deze beste stoomgenerator past de temperatuur zelf aan.

Je hoeft je strijkgoed maar aan één kant te strijken door de hoge stoomdruk van de Philips PerfectCare Elite. De stoom dringt diep in de stof door. En de krachtige stoomstoot rekent af met alle kreukels. Toch doet deze beste stoomgenerator uit de test relatief stil zijn werk.

Andere pluspunten van deze beste stoomgenerator zijn de reinigingsdop die de kalk opvangt en de automatische uitschakeling. Als enige van de hier genoemde stoomgeneratoren is het waterreservoir van deze Philips uitneembaar zodat je makkelijker tussentijds kunt bijvullen.

Kijk voor de actuele lage prijs van deze en andere PerfectCare stoomgenerator bij de bovenstaande link naar de beste stoomgeneratoren.

Tefal Express Easy Plus

De Consumentenbond testte nog een tweede apparaat als beste stoomgenerator, de Tefal Express Easy Plus. Deze Tefal stoomgenerator is heel veel goedkoper dan de Philips hier boven (kijk op het bovenstaande Beste Strijkijzer Kopen voor de laatste prijzen) en haalde evenveel punten. 

Wat bij deze beste stoomgenerator tevens opvalt is de hoge gebruikerswaardering bij Coolblue (8,9 uit 10 sterren) en Bol.com (4,5 uit 5 sterren).

stoomgenerator tefal

Dat deze tweede beste stoomgenerator ruim 120 euro goedkoper is merk je met name aan de mindere stoomstoot (300 in plaats van 480 gram)  en stoomdruk (6 bar in plaatst van 7 bar), maar voor thuisgebruik is dit alles ruim voldoende. Niet voor niets heeft de Consumentenbond deze Tefal als beste koop stoomgenerator getest.

Philips PerfectCare Aqua

De Strijkijzerstore heeft nog een aanbeveling, de Philips PerfectCare Aqua. Deze stoomgenerator kun je zien als het wat lichtere (en goedkopere) broertje van de als eerste genoemde Philips PerfectCare Elite. Deze versie beschikt over een 300 gram sterke stoomstoot en 6,8 bar stoomdruk.

test stoomgenerators

In tegenstelling tot bij de Elite (de beste stoomgenerator uit de Consumentenbond test) kun je bij de Aqua het waterreservoir niet afnemen. Je moet het hele apparaat meenemen naar de kraan. Wel beschikt ook deze goedkopere versie van de Philips PerfectCare stoomgenerator over automatische temperatuurselectie.

Alle drie deze beste stoomgeneratoren zijn te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Strijkijzer Kopen.

Zie ook: Testen van strijkijzers


Foto bovenaan: Philips stoomgenerator

Samenvatting:
Hier vind je de beste stoomgenerator en beste koop uit de stoomgenerator test van de Consumentenbond. Bij de link naar de beste stoomgeneratoren uit de test bovenaan vind je tevens de beste stoomgeneratoren volgens Kieskeurig. Al deze goede stoomgeneratoren vind je goedkoop bij het eveneens bovengenoemde Beste Strijkijzer Kopen.

De beste stoomgenerators uit de test vind je hier boven beschreven, de Philips PerfectCare Elite (beste stoomgenerator Consumentenbond test), de Tefal Express Easy Plus (beste koop Consumentenbond test stoomgeneratoren) en de Philips PerfectCare Aqua (goedkopere versie van de best geteste stoomgenerator).


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.