Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste magnetrons (combimagnetron, vrijstaand en inbouw)

Redactie     13:09     No commentsBij een grote test van combimagnetrons zijn magnetrons van Samsung (vrijstaand) en Etna (inbouw) tot beste magnetron uitgeroepen. Hier alle informatie over deze beste magnetrons.


Beste Magnetron Kopen

Kijk op Beste Magnetron Kopen voor de goedkoopste aanbieders, een Magnetron Keuzehulp, de Magnetron Top 10 en de beste magnetrons uit andere testen.

Beste combimagnetron inbouw

Overtuigende winnaar bij de inbouwmagnetrons is de Etna CM751ZT. Deze Etna magnetron is niet alleen de beste magnetron, maar ook de beste koop. En dat al voor het derde jaar op rij! Overigens zijn de inbouwmagnetrons wel een stuk duurder dan de vrijstaande collega's. De beste inbouwmagnetron is ruim twee keer zo duur als de beste vrijstaande combimagnetron.


De Etna CM751ZT is een combimagnetron die op veel punten zeer goed presteert. Ontdooien, opwarmen, grillen het gaat allemaal prima met deze combimagnetron, en bonuspunten scoort deze beste magnetron met zijn zeer goede stoomfunctie. Met een effectieve inhoud van 40 liter (op een totaal van 50 liter) is deze beste inbouw combimagnetron een stuk ruimer dan bijvoorbeeld de bovenstaande Samsung.

Een zwak punt is het bereiden van diepvriespizza (slap!) en deze Etna magnetron is verre van snel.Beste combimagnetron vrijstaand

Evenals verleden jaar is de Samsung MC28M6055CK getest als beste vrijstaande combimagnetron. Dit is een echte combimagnetron want zowel als magnetron als oven fungeert bij prima. Ook heeft de magnetron een draaiplateau.Toch kleven er ook nadelen aan deze beste magnetron uit de test. De snelheid is wat minder, de binnenverlichting is erg zwak en van de 28 liter inhoud is in de praktijk maar 14 liter bruikbaar. Daarmee is de effectieve ruimte bijzonder laag in vergelijking tot andere magnetrons. Zijn uitverkiezing tot beste combimagnetron heeft de Samsung MC28M6055CK dan ook echt te danken aan zijn goede prestaties op het gebied van ontdooien, opwarmen, grillen en de helelucht oven. Ook is deze beste magnetron zuinig met energie.


Overigens scoorde de Sharp R-971INW op testoordeel gelijk met de Samsung combimagnetron, maar deze Sharp is aanmerkelijk duurder.

Kijk op het bovengenoemde Beste Magnetron Kopen voor informatie over de Samsung, Sharp en andere goede magnetrons. Je vind daar ook de goedkoopste online aanbieders van magnetrons.

Deze beide beste combimagnetrons blinken vooral uit in hun standaard bereidingen. Kijk voor actuele prijzen en meer informatie (ook van andere beste magnetrons) op het bovenaan genoemde Beste Magnetron Kopen.

Zie ook: Alle testen van magnetrons


Onderwerpen:
Beste combimagnetron test, inbouw, vrijstaand, beste magnetron, test beste magnetrons, beste vrijstaande magnetron test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.