Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Dit zijn de beste TV beugels

Redactie     18:22     No comments


Met een TV beugel (muurbeugel) hang je je flatscreen televisie perfect aan de muur. Zo bespaar je ruimte, zo is de televisie makkelijk op de juiste kijkhoogte te stellen en zo'n TV aan de muur ziet er bovendien ook nog mooi uit. Hier kijken we naar de beste TV beugels.


Top 10 TV beugels

Kijk bij de Top 10 TV beugels om te zien welke muurbeugels de hoogste waardering hebben gekregen. Zit je juiste televisie beugel er niet bij? Dan kun je verder doorbladeren voor nog veel meer goede TV beugels en mogelijkheden om de voor jou beste TV beugel te vinden.

Dit betreft de beste TV beugels voor televisies in verschillende maten. Hoewel iedere muurbeugel een range aan maten ondersteund is er voor bijvoorbeeld een 32 inch scherm toch een andere TV beugel nodig dan een 43 inch televisie. Ook is er een verschil tussen een vaste TV beugel en een TV beugel die je kunt draaien en kantelen.

Vaste TV beugel of verstelbare TV beugel?

Bij een vaste muurbeugel kun je de televisie niet draaien en kantelen. Dat maakt het gebruik natuurlijk minder flexibel. Je kan de televisie niet naar je toe bewegen voor een optimale kijkhoek uit jouw positie van dat moment. De televisie is met een vaste TV beugel als een schilderij tegen de muur geplakt.


Dat mag dan minder flexibel zijn, het staat wel erg mooi. En ook heeft een draaibare en kantelbare televisiebeugel het nadeel dat deze ervoor zorgt dat de TV de kamer in komt. Je bespaart er dus minder ruimte mee dan met een vaste TV beugel.

Je hebt overigens ook TV beugels die alleen kunnen draaien of alleen kunnen kantelen. En een deel van de muurbeugels is in diepte verstelbaar. Je kunt de TV dan dichter naar de muur of juist verder van de muur af bewegen.

Plafondbeugel

In bovenstaand overzicht vind je naast de als best geteste TV beugels ook andere ophangsysteen, zoals bijvoorbeeld ook plafondbeugels. Ook zijn er beugels te vinden voor het bevestigen van de televisie aan een bureau of vloer.

Draaihoek TV beugel

Ook kun je televisiebeugels vinden met een bepaalde draaihoek. Meestal is dan 90 graden, maar sommige muurbeugels kunnen 180 graden draaien.


VESA standaard TV beugel

De VESA standaard is de plek van de bevestigingspunten aan de achterkant van het beeldscherm. De VESA standaard (de plek van de bevestigingspunten) van de televisie en de TV beugel moeten overeen komen. Goede TV beugels ondersteunen meerdere VESA standaarden.

Kabelmanagement

Let er ook op of je de kabels van de TV netjes in de beugel kunt wegwerken. De helft van de muurbeugels mist deze mogelijkheid.

Kijk op Beste TV Beugel Kopen voor de beste winkels voor een TV beugel. de TV beugel Top 10 en een TV Beugel Keuzehulp om heel makkelijk de voor jou beste TV beugels te selecteren.

Zie ook: Beste TV beugel test
Foto's: Vogel's


Onderwerpen:
Beste TV beugel test, muurbeugel, televisiebeugel. televisie beugel muur, plafond, TV beugels.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.