Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Dit zijn de beste TV beugels

 

De beste TV beugel uit de test en andere goede muurbeugels en plafondbeugels om je televisie aan de muur of het plafond te bevestigen.


Met een TV beugel (muurbeugel) hang je je flatscreen televisie perfect aan de muur. Zo bespaar je ruimte en zo is de televisie makkelijk op de juiste kijkhoogte te stellen. Bovendien ziet een TV aan de muur er mooi uit. Hier hebben we de beste TV beugels. Kijk hier voor je beste muurbeugel TV of beste plafond TV beugel.

Beste TV beugel en andere goede TV beugels

Zoek je de beste TV beugel? Kijk dan hier onder voor de beste muurbeugel uit de test en voor de beste plafondbeugel uit de top 10. Ook vind je hier onder een overzicht met alle TV beugels (muurbeugels en plafondbeugels).


Uit het overzicht met alle TV beugels kun je makkelijk je beste TV beugel voor aan de muur of aan het plafond selecteren. Je vindt er alle prijzen, specificatie, mogelijkheden, foto's, reviews, ervaringen en goede mogelijkheden om je beste TV beugel te vinden.

TV beugels voor alle maten televisies


In de overzichten vind je TV beugels voor televisies alle maten. Selecteer de maat van jouw televisie en je ziet alleen de TV beugels die voor jouw televisie geschikt zijn.

Hoewel iedere muurbeugel een hele range aan maten ondersteund is er voor bijvoorbeeld een 32 inch scherm toch een andere TV beugel nodig dan een 43 inch televisie. Ook is er een verschil tussen een vaste TV beugel en een TV beugel die je kunt draaien en kantelen.

Voor televisies van 40 inch (102 cm) tot 65 inch (165 cm) is de keuze uit verschillende TV beugels het grootst, maar ook voor kleinere en grotere televisies zijn er volop goede TV beugels te vinden in het bovengenoemde overzicht met alle TV beugels.

Vaste TV beugel of verstelbare TV beugel?

Bij een vaste muurbeugel kun je de televisie niet draaien en kantelen. De televisie is met een vaste TV beugel lijkt een schilderij tegen de muur geplakt. Dat maakt het gebruik natuurlijk minder flexibel. Je kan bij een vaste TV beugel de televisie niet naar je toe bewegen voor een optimale kijkhoek uit jouw positie van dat moment. 

Maar een vste TV beugel mag dan minder flexibel zijn dan een verstelbare TV beugel, een direct aan de muur bevestigde televisie staat wel erg mooi. 

Vaste TV beugel Vogels

Vaste TV beugel Vogels

Met een geheel verstelbare muurbeugel ben je veel flexibeler. Je kunt de TV naar je toe halen, van links naar rechts bewegen, en naar boven en naar onder kantelen. Zo kun je de televisie helemaal richten naar de plek waar je zit. Naar je luie stoel, naar de bank of naar de eettafel. Zowel qua richting als qua hoogte.

Wel heeft een draaibare en kantelbare televisiebeugel het nadeel dat deze ervoor zorgt dat de TV de kamer in komt. Je bespaart er dus minder ruimte mee dan met een vaste TV beugel.

Je hebt overigens ook TV beugels die alleen kunnen draaien of alleen kunnen kantelen. In de TV beugel overzichten vind je de beste TV beugels in alle soorten.

Plafondbeugel

In bovenstaand overzicht vind je naast de als best geteste TV beugels ook andere ophangsysteen, zoals bijvoorbeeld ook plafondbeugels. Ook zijn er beugels te vinden voor het bevestigen van de televisie aan een bureau of vloer.

In de bovenstaande plafondbeugel top 10 vind je de beste plafondbeugels van dit moment. Meer TV plafondbeugels staan er in het overzicht met alle TV beugels. Het plafond beugel aanbod is aanmerkelijk minder groot dan het TV muurbeugel aanbod. Selecteer plafond bij het montage oppervlak om alle TV plafondbeugels te zien en om daar je beste plafondbeugel te selecteren. 

Draaihoek TV beugel

Ook kun je televisiebeugels vinden met een bepaalde draaihoek. Meestal is dan 90 graden, maar sommige muurbeugels kunnen 180 graden draaien.

Vogels draaibare TV muurbeugel

Vogels draaibare TV muurbeugel 

VESA standaard TV beugel

De VESA standaard is de plek van de bevestigingspunten aan de achterkant van het beeldscherm. De VESA standaard (de plek van de bevestigingspunten) van de televisie en de TV beugel moeten overeen komen. Goede TV beugels ondersteunen meerdere VESA standaarden.

Bij de TV beugel overzichten bovenaan kun je de VESA maat opgeven zodat je alleen de TV beugels ziet die op jouw televisie passen.

Kabelmanagement

Let er ook op of je de kabels van de TV netjes in de beugel kunt wegwerken. De helft van de muurbeugels mist deze mogelijkheid. Ook deze mogelijkheid kun je als eis opgeven als je je beste TV muurbeugel of beste TV plafond beugel zoekt.

Kijk op Beste TV Beugel Kopen voor de beste winkels voor een TV beugel. de TV beugel Top 10 en een TV Beugel Keuzehulp om heel makkelijk de voor jou beste TV beugels te selecteren.

Zie ook: Beste TV beugel test
Foto's: Vogel's


Onderwerp:
Zoek je de beste TV beugel? Hier vind je de beste TV muurbeugels uit de test, de top 10 van TV beugels voor plafond en een overzicht met alle TV beugels voor muur of plafond waaruit je makkelijk je beste TV beugel voor plafond of muur kunt selecteren.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.