Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Gardena straatbezem beste bezem voor buiten

Redactie     09:23    


De ene bezem is de andere niet. Dat geldt ook voor straatbezems. De ene buitenbezem is te hard, de ander te zacht. Of de bezemsteel breekt snel. De Gardena straatbezem heeft al dit ongemak niet, dit is dan ook de beste bezem voor buiten uit de test.

De Gardena straatbezem is een combisysteem. Dat betekent dat je de bezem en de steel los van elkaar kunt kopen. Deze Gardena Combisystem-steel past echter ook op ander Gardena gereedschap zoals een bladhark, een verticuteersysteem of een schoffel. Je koopt de steel dus maar één keer, en misschien heb je hem al.
Kijk hier voor aanbiedingen van de Gardena straatbezem en andere Gardena combisystemen.Wat maakt de Gardena straatbezem tot de beste bezem?

De Gardena straatbezem is een bezem met vele pluspunten. De buitenbezem is sterk, vrij breed (45 centimeter) en beschikt over een combinatie van harde en zachte haren. Daardoor kan deze beste bezem uit de test goed overweg met zowel grof vuil als fijn vuil. Ook veegt deze bezem erg plezierig.

Een handige extra is de schraper op de bezem. Met deze krabber kun je vastgekoekt vuil of mos wegschrapen.

Het voordeel van de losse steel is dat je kunt kiezen uit verschillende maten. Voor de straatbezem zijn de maten 130 centimeter en 150 centimeter het best geschikt.

Stoepen, bestrating, terras en tuin, overal kun je goed bezemen met de Gardena straatbezem. Het is een sterk en duurzaam stuk tuingereedschap waarop Gardena 25 jaar garantie geeft. Zowel de zachte als harde polypropyleen borstelharen houden goed hun vorm en blijven prima hun werk doen.

Bij het best geteste tuingereedschap vind je nog meer beste tuingereedschap uit de test.

Foto's: Gardena


Onderwerp:
De Gardena straatbezem is getest als beste bezem voor buiten. Deze beste straatbezem maakt deel uit van het Gardena combisysteem waarbij je de universele steel op al het Gardena combisysteem gereedschap kunt gebruiken. Je kunt deze beste buitenbezem daarom met of zonder steel kopen. Hierboven alle informatie over deze beste bezem van Gardena.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.