Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Powerbank test: Veripart beste koop

Redactie     15:33     No commentsBen je op zoek naar een eenvoudige maar goede powerbank? Dan is de Veripart powerbank de beste koop. Dit is de beste powerbank voor basis gebruik.


Deze powerbank is te koop bij diverse goede winkels met powerbanks. Kijk op Beste Powerbank Kopen voor de prijs bij aanbevolen winkels en meer informatie over deze en andere powerbanks. Op Beste Powerbank Kopen vind je ook de Powerbank Top 10 en de Powerbank Keuzehulp.

Beste koop: Veripart powerbank

Er zijn betere en meer krachtige powerbanks, maar die zijn ook veel duurder. Voor de basis functie, het opladen van je telefoon of ander apparaat, heb je voldoende aan de Veripart powerbank.Deze 6000 mAh powerbank biedt voldoende stroom voor 2 keer opladen van je smartphone of 1 keer opladen van een tablet. Het is een klein apparaatje van slechts 4,7 bij 9 centimeter en met een dikte van 2 centimeter. De Veripart powerbank steek je daarom makkelijk in een jaszak of broekzak. Hij is slechts 1,2 ons zwaar.

Je kunt deze powerbank tevens als zaklamp gebruiken en een ander pluspunt zijn de led-lampjes die aangeven hoeveel stroom er nog in de powerbank zit.

Conclusie

De Veripart powerbank is een echte beste koop. Een powerbank met een lage prijs zonder al te veel poespas. Een redder in nood waarmee je twee keer je smartphone kunt opladen. Twee telefoons tegelijk opladen lukt niet, want de Veripart beschikt over slechts één USB-poort.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Powerbank Kopen voor nog veel meer goede powerbanks of op alle testen van powerbanks voor nog meer testwinnaars.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.