Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Siemens beste inbouw vaatwasser en beste koop

Redactie     15:09     No comments


Siemens maakt de beste inbouw vaatwassers. Dat blijkt uit de vaatwasser test 2018. Zowel de beste vaatwasser als de beste koop waren bij deze inbouw vaatwasser test van Siemens.


Siemens is toonaangevend in vaatwasmachines, al hebben ze wel te duchten van concurrentie van Bosch en in mindere mate Zanussi, Samsung en AEG. Kijk op Beste Vaatwasser Kopen voor de beste vaatwassers, de beste winkels om goedkoop een vaatwasser te kopen, een Vaatwasser Keuzehulp en de actuele Vaatwasser Top 10.

Beste inbouw vaatwasser: Siemens iQ500 

De beste vaatwasser die je volgens de test in Nederland kunt kopen is de Siemens iQ500 die momenteel typenummer SN657X01PN heeft. Dit is een volledig integreerbare vaatwasser met een breedte van 60 centimeter. Deze beste vaatwasser is goed voor 13 couverts, dat is de meest populaire maat vaatwasser.

Zuinigheid en de goede droogcapaciteiten zijn de onderdelen waarop de Siemens iQ500 zich echt van andere vaatwassers onderscheidt. Geen vaatwasser droogt zo grondig als deze testwinnaar.Dat deze vaatwasser zo goed droogt komt onder andere door het Zeolith droogsysteem. Zeoliet is een vochtabsorberend materiaal dat warmte afgeeft. Dat materiaal is toegepast in deze beste inbouw vaatwasser. Het zorgt er voor dat de vaat sneller droogt en bespaart stroom.

Deze Siemens vaatwasser wast en droogt snel, dat geeft ruimte aan nog snellere, maar daarmee wel iets minder grondige programma's voor de wat minder vuile vaat. In de varioSpeedPlus stand kan de tijd tot maar liefst 66% worden verkort terwijl de vaat nog steeds goed schoon wordt. Deze stand is toepasbaar op alle programma's behalve de voorspoelprogramma's en de snelwasprogramma's.


Een opvallend programma is brilliantShine met een watertemperatuur van 40 graden en waterhardheid regulatie. Dit programma is speciaal voor je kostbare glazen. Deze komen extra glanzend en helemaal droog uit de vaatwasser. En voor je standaard vaat is er het intelligente Auto programma dat zelf het perfecte vaatwasprogramma bepaalt.

Anders sterke punten zijn de zeer stille en slijtvaste iQdrive-motor en de timeLight lichtprojectie die op de vloer voor de vaatwasser de voortgang van het vaatwasprogramma projecteert. Ook de glazenhouder in de varioFlex Pro-korven zijn bij deze vaatwasser verbeterd. En de bovenste korf is te verstellen, ideaal voor als je een keer grotere pannen of schalen hebt.


Tot slot willen we nog even de doseer assistent noemen. Wat voor soort tabletten je ook gebruikt, deze assistent zogt er voor de het vaatwasmiddel optimaal wordt verspreid.

Kortom een geweldige vaatwasmachine, en een terechte winnaar van de test van beste inbouw wasmachine. Kijk op het bovenaan genoemde Beste Vaatwasser Kopen voor de goedkoopste aanbieders van de Siemens iQ500 vaatwasser (SN657X01PN) en andere goede vaatwassers.

Beste koop: Siemens SN636X00IE

En kijk dan meteen eens naar de  Siemens iQ300 vaatwasser (SN636X00IE). Dit is een goedkopere versie die door de Consumentenbond tot beste koop is uitgeroepen. Ook dit is een volledig te integreren 60 centimeter inbouwvaatwasser voor 13 couverts, maar in een goedkopere uitvoering, Het is een goede degelijke vaatwasser zonder echte minpunten die qua prijs enkele honderden euro's goedkoper is. Een echte beste koop!Ook deze inbouw vaatwasser (en heel veel andere vaatwassers) zijn tegen een lage prijs te vinden in het bovenaan genoemde Beste Vaatwasser Kopen.

Zie ook: Alle testen van vaatwassers
Foto's: Siemens

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.