Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stofzuiger test, beste koop

 

Wat is de beste stofzuiger als je de prijs laat meewegen? De AEG VX6 is uitgeroepen tot de beste koop bij de Consumentenbond stofzuiger test.De beste koop is een goede stofzuiger met een laag prijskaartje die goed presteert op zowel harde vloeren als op tapijt.


Aanbiedingen van de beste koop stofzuiger

Kijk op het overzicht aanbiedingen van AEG VX6 voor de actuele prijs van deze beste koop stofzuiger. Je vindt daar alle versies van deze testwinnaar tegen een lage prijs.Beste koop stofzuiger test: AEX VX6

De AEG VX6 is een goede veelzijdige stofzuiger met veel sterke punten. Het is een stofzuiger die in staat is om bijvoorbeeld zonder moeite dierenharen uit het tapijt te zuigen. Dit komt niet alleen door de zuigkracht, maar ook door de draaiende stugge borstels van de turboborstel. De beste stofzuiger tegen dierenharen is de Animal Edition van deze beste koop stofzuiger.

Een ander geheim wapen wat meegeleverd wordt bij deze beste koop is de extra brede kieren-zuigmond voor het stofvrij maken van bijvoorbeeld de vensterbank. Naast de turboborstel en de brede kieren-zuigmond komt deze veelzijdige stofzuiger ook met een combiborstel en een meubelzuigmond.Goed op zowel zacht tapijt en harde vloer
Deze stofzuiger presteert zowel op harde vloeren als op tapijt goed, en dat is alleen al een goede prestatie want veel andere stofzuigers zijn wat dat betreft minder allround.

Veel kleine pluspuntjes
Soms zitten sterke punten soms in kleine dingen. Zoals de zwenkwieltjes van de AEX VX6 die er voor zorgen dat je makkelijk om meubels en andere hindernissen heen kunt zuigen en goed op lastig bereikbare plaatsen kunt komen. Of in het 180 graden Access deksel dat er voor zorgt dat de stofzuigerzak in slechts enkele seconden vervangen kan worden. Dit zijn niet de kenmerken waarop je een stofzuiger in eerste instantie selecteert, maar het zijn wel de eigenschappen waarvan je blij wordt als je met deze stofzuiger aan het werk bent.Dat geldt ook voor het lage gewicht van deze beste koop stofzuiger. Deze AEG stofzuiger weegt net iets meer dan 4 kilo. Dat is heel licht voor een stofzuiger, en dat merk je als je een huis van meer dan één verdieping hebt. Of eigenlijk merk je het niet, want je neemt deze stofzuiger moeiteloos mee de trap op en af.

Maar ook kleine minpuntjes
Zoals iedere stofzuiger heeft deze beste koop uit de Consumentenbond stofzuiger test natuurlijk ook wel minpuntjes. Zo vinden veel gebruikers deze stofzuiger wat lawaaierig en met zijn snoerlengte van 6 meter is het bereik van deze stofzuiger zeker niet slecht, maar waarom nou niet een metertje of 2 meer!Conclusie
Maar concluderend kunnen we wel zeggen dat deze beste koop een prima allround stofzuiger is. Een beste koop die al eerder ook in vergelijkende tests als beste stofzuiger uit de bus kwam en daarmee veel duurdere stofzuigers achter zich liet.

Kijk op alle stofzuiger testen voor meer stofzuiger tests, of kijk bij de bovenaan genoemde best geteste stofzuigers voor de diverse testwinnaars.


Onderwerp:
De AEG VX6 stofzuiger is de beste koop bij de Consumentenbond test stofzuigers. Met name de Animal Edition is een aanrader. Deze beste koop uit de Consumentenbond stofzuiger test is de beste stofzuiger tegen dierenharen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.