Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stofzuiger test, beste koop

Redactie     18:37     No comments


Wat is de beste stofzuiger als je de prijs laat meewegen? De AEG VX6 is uitgeroepen tot de beste koop bij de stofzuiger test. Een goede stofzuiger met een laag prijskaartje die goed presteert op zowel harde vloeren als op tapijt.


Kijk op het overzicht aanbiedingen van AEG VX6 voor de actuele prijs van deze stofzuiger en andere testwinnaars.Beste koop stofzuiger test: AEX VX6

De AEG VX6 is een goede veelzijdige stofzuiger met veel sterke punten. Het is een stofzuiger die in staat is om bijvoorbeeld zonder moeite dierenharen uit het tapijt te zuigen. Dit komt niet alleen door de zuigkracht, maar ook door de draaiende stugge borstels van de turboborstel. Een ander geheim wapen wat meegeleverd wordt is de extra brede kieren-zuigmond voor het stofvrij maken van bijvoorbeeld de vensterbank. Naast de turboborstel en de brede kieren-zuigmond komt deze veelzijdige stofzuiger ook met een combiborstel en een meubelzuigmond.Goed op zowel zacht tapijt en harde vloer
Deze stofzuiger presteert zowel op harde vloeren als op tapijt goed, en dat is alleen al een goede prestatie want veel andere stofzuigers zijn wat dat betreft minder allround.

Veel kleine pluspuntjes
Soms zitten sterke punten soms in kleine dingen. Zoals de zwenkwieltjes van de AEX VX6 die er voor zorgen dat je makkelijk om meubels en andere hindernissen heen kunt zuigen en goed op lastig bereikbare plaatsen kunt komen. Of in het 180 graden Access deksel dat er voor zorgt dat de stofzuigerzak in slechts enkele seconden vervangen kan worden. Dit zijn niet de kenmerken waarop je een stofzuiger in eerste instantie selecteert, maar het zijn wel de eigenschappen waarvan je blij wordt als je met deze stofzuiger aan het werk bent.Dat geldt ook voor het lage gewicht van net iets meer dan 4 kilo. Dat is heel licht voor een stofzuiger, en dat merk je als je een huis van meer dan één verdieping hebt. Of eigenlijk merk je het niet, want je neemt deze stofzuiger moeiteloos mee de trap op en af.

Maar ook kleine minpuntjes
Zoals iedere stofzuiger heeft deze beste koop natuurlijk ook wel minpuntjes. Zo vinden veel gebruikers deze stofzuiger wat lawaaierig en met zijn snoerlengte van 6 meter is het bereik van deze stofzuiger zeker niet slecht, maar waarom nou niet een metertje of 2 meer!Conclusie
Maar concluderend kunnen we wel zeggen dat dit een prima allround stofzuiger is. Een beste koop die al eerder ook in vergelijkende tests als beste stofzuiger uit de bus kwam en daarmee veel duurdere stofzuigers achter zich liet.

Kijk op alle stofzuiger testen voor meer stofzuiger tests, of kijk bij de bovenaan genoemde best geteste stofzuigers voor de diverse testwinnaars.


Onderwerpen:
AEG stofzuiger beste koop Consumentenbond test stofzuigers, AEG VX6 beste koop test consumentenbond stofzuigers.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.