Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Giant Prime E+ 1 elektrische fiets

In de loop der jaren is de Giant Prime E+ elektrische fiets vaak als beste e-bike getest. Hier informatie over deze voormalige e-bike van het jaar.

Giant Prime E+ e-bike test en review

In 2017 was de de Giant Prime E+ al fiets van het jaar, en ook bij een uitgebreide Nederlande e-bike test kwam deze elektrische fiets als beste e-bike uit de test. 


De Giant Prime E+ is een elektrische fiets met middenmotor die door Giant samen met Yamaha is ontwikkeld. Deze beste e-bike wordt gekenmerkt door een zeer goede elektrische trapondersteuning en een eveneens zeer goede actieradius.

Koop de Giant Prime E+ online met hoge korting. Deze beste e-bike is er zowel als damesfiets als herenfiets.Beste e-bike: Giant Prime E+ 1

De versie die als beste e-bike is getest is de Giant Prime E+ 1. Er is ook een Prime E+ 2 die wat goedkoper is uitgevoerd. Deze kun je ook bij online aanbiedingen hierboven vinden. De informatie hier gaat over de Giant Prime E+ 1.

De nieuwe SyncDrive middenmotor die op deze beste e-bike gebruikt wordt is er één die indruk maakt. Deze elektrische fietsmotor is licht van gewicht (3.2 kilo) maar zwaar qua power (60 Nm). Er wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardig detectiesysteem wat gebruik maakt van vier sensoren. Deze meten alle dynamische factoren zoals snelheid, koppel en cadans. Ook is deze nieuwe Yamaha middenmotor dusdanig klein dat hij nauwelijks opvalt in het frame.


De Giant Prime E+ 1 is een een complete elektrische fiets voor zowel dagelijks als recreatief gebruik. De e-bike rijdt bijzonder comfortabel met zijn verende zadelpen, verende voorvork en comfort-zadel. De e-bike beschikt over een Shimano 8 speed naafversnelling en over krachtige en veilige hydraulische schijfremmen. De automatische verlichting is geïntegreerd en beschikt over een dagrij functie. Het EVO display is duidelijk en eenvoudig te bedienen.

Op de bagagedrager kan een fietstas worden gemonteerd. Voor een kinderzitje is deze elektrische fiets helaas minder geschikt.

Een zeer sterk punt van deze fiets is de hoge actieradius van de accu (tot 120 kilometer) zodat je ook bij heel lange fietstochten niet tussendoor hoeft op te laden.

Kijk bij bovenstaande online aanbieding om deze beste e-bike en andere elektrische fietsen met hoge korting te kopen.

Zie ook: 

Foto's: Giant


Een reactie posten

0 Reacties