Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste kattenbak uit de test

Een goede kattenbak is hygiënisch, reukloos en heeft ook een mooi design. Kijk hier voor de beste kattenbak uit de test en andere goede kattenbakken.


Een kattenbak is een "meubelstuk" dat best prominent aanwezig is in het huis van een kattenbezitter. Het is dan ook fijn dat een kattenbak niet alleen hygiënisch en geurloos is, maar er ook leuk uitziet. Bij de Modkat van Modko is dat allemaal het geval. De Modko Modkat is dan ook de beste kattenbak uit de test.


Deze beste kattenbak uit de test is een uniek vormgegeven kattenbak die door zijn vorm en minimalistische uitstraling in geen enkel interieur misstaat. 

De ingang van deze kattenbak zit aan de bovenzijde, maar dat maakt niets uit. Integendeel, de nieuwsgierige kat zit er zo in, en weet daarna precies wat de bedoeling is.

Aanbiedingen beste kattenbakken

Helaas is deze beste kattenbak in Nederland heel lastig in dierenwinkels te vinden, maar je kunt hem bij de aanbiedingen hier onder voordelig online kopen.


Modka Modkat beste kattenbak test
Modka Modkat kattenbak

Is de Modko Modkat voor jou tocht niet de beste kattenbak? Kijk dan bij alle kattenbakken voor alle in Nederland gangbare kattenbakken (meer dan 800!) met al hun prijzen en andere informatie.


Mooie design kattenbak

Terug naar de beste kattenbak uit de test, de Modko Modkat. Het is geen echt goedkope kattenbak, maar je krijgt voor je geld wel een zowel mooie kattenbak als een goede kattenbak. Een kattenbak van hoge kwaliteit met een mooi design.

De Modkat is een heel andere kattenbak dan andere kattenbakken om te zien. Dat begint al met het uiterlijk van deze kattenbak. De Modko Modkat is een echte design kattenbak, een design toilet voor je kat. De vormgeving is strak en minimalistisch. Als een Apple onder de kattentoiletten. 

Daardoor staat het design kattentoilet prachtig in een modern interieur, maar misstaat deze beste kattenbak uit de test  ook absoluut niet in een wat klassiekere woonkamer of keuken.

De Modkat is te koop in de kleuren zwart en wit.

Geen uitloop van grit

De opening aan de bovenkant heeft als groot voordeel dat de kat geen grit mee naar buiten loopt.

Ook zijn de gebruikers van deze beste kattenbak lovend over het gemak waarmee deze kattenbak schoon te maken is. Je kantelt het deksel, haalt hem er uit en je kunt de binnenzak er uit halen. Met het bijpassend schepje kun je er ook makkelijk wat uitscheppen.

Sommige katten willen nogal eens bovenop de kattenbak plassen in plaats van binnen in de bak. Bij de Modkat, met zijn opening en een rooster aan de bovenzijde is dat geen enkel probleem.Kortom een mooie, praktische en goede kattenbak die door een Duitse test van Vergleich als beste kattenbak is getest. Het enige nadeel van dit kattentoilet is de prijs, maar deze bijzondere kattenbak is zijn geld meer dan waard.

Zie ook: Meer testen benodigdheden katten
Foto's: Modkat


Onderwerp:
De Modkat van Modko is als beste kattenbak getest. Deze beste kattenbak uit de test heeft niet alleen een mooi design, maar is ook nog eens heel praktisch. Hierboven alle informatie over deze beste kattenbak. Meer goede kattenbakken zijn te vinden in het bovenstaande overzicht met alle kattenbakken.

Een reactie posten

0 Reacties