Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste MiFi router (mobiele WiFi router)

De beste MiFi router uit de MiFi router test en andere goede MiFi routers.

Beste MiFi router test

Met de hele familie één internetverbinding gebruiken op de camping. Of een groep collega's internettoegang geven op een hutje op de hei. WiFi in je eigen auto. Het kan allemaal via je eigen WiFi-hotspot die je realiseert met een mobiele router (een MiFi router). Hier de beste MiFi router uit de test.

Wat is een MiFi router?

MiFi is een samenvoeging van de woorden Mobiel en Wifi, mobiele WiFi dus. Een MiFi router is een mobiele WiFi router die is voorzien van een eigen SIM-kaart en een accu. 

Met deze MiFi router heb je je eigen WiFi-hotspot bij je. Smartphones, tablets, camera's, laptops en andere computers kunnen dankzij de MiFi router via WiFi gebruik maken van de netwerkverbinding van deze router.

Een MiFi router wordt vaak gebruikt op een tijdelijke werkplek waar geen vaste internetverbinding beschikbaar is (bijvoorbeeld een bouwplaats of een vergaderlocatie). Maar je kunt de MiFi router ook gebruiken op vakantie of bij een feestje in de buitenlucht.

Beste MIFi router en andere goede MiFi routers

Hieronder vind je een overzicht met alle goede MiFi routers en hun prijs, specificaties, mogelijkheden, reviews en gebruikerservaringen. We kijken naar de TP-Link M7350, de beste MiFi-router uit de test en andere best geteste MiFi routers.
Beste MiFi router test

Beste mobiele router test: TP-Link M7350

Hier boven vind je een link naar de aanbieding van de TP-Link M7350 die is uitgeroepen tot de beste MiFi router. Het is een goedkope mobiele router. Met een prijs van minder dan 80 euro is hij goedkoop voor een MiFi router. Ook Hardware.info bekroonde deze beste MiFi router met hun Great Value Award (beste koop).

Met deze mobiele WiFi router zet je een snel mobiel WiFi-netwerk op voor maximaal 10 apparaten. 4G wordt ondersteund zodat iedereen een vlotte verbinding heeft. Met 4G zijn downloadsnelheden van wel 150 Mbps mogelijk. Er kan gebruik worden gemaakt van zowel de 2,4 Ghz en 5 Ghz band, zodat je feitelijk 2 draadloze netwerken kunt opzetten.

Een handige extra functie van deze beste MiFi router is het MicroSD kaartslot dat SD-geheugenkaartjes tot 32 GB aankan. Zo heb je meteen een centrale opslagmogelijkheid voor alle apparaten die het draadloze netwerk gebruiken. Op SD-kaartjes kun je dan data als foto's, filmpjes en muziek opslaan. Deze zijn dan ook zonder internetverbinding bereikbaar.


Video: Zo kun je een MiFi netwerk installeren


Tip: Alle goede routers en hun goedkoopste aanbieders vind je op Beste Router Kopen.

In het bovenstaande overzicht vind je nog meer goede MiFi routers en best geteste MiFi routers, maar op basis van prijs en kwaliteit de TP-Link M7350 de beste MiFi router. 

Door zijn lage prijs is deze mobiele router heel geschikt om bijvoorbeeld voor de vakantie aan te schaffen. Je kunt dan met de hele familie via één internetverbinding internetten. Maar ook voor zakelijke toepassingen is deze MiFi router absoluut goed geschikt.

Deze beste MiFi router beschikt over een goede accu waarmee je tot 10 uur lang de router kunt gebruiken. Zelfs als er een stroom in de buurt is kun je dus de WiFi delen.

Zie ook: Meer testen van netwerkapparatuur


Samenvatting:
Wat is de beste MiFi router? Een MiFi router is een mobiele WiFi router waarmee je met meerdere telefoons, laptops e.d. één WiFi verbinding kunt delen. Handig op vakantie, in de auto of op een tijdelijke werkplek waar je met meerdere mensen één data verbinding wilt delen. Hier boven de beste MiFi router uit de test (een goedkope MiFi router, de beste koop) en meer best geteste mobiele MiFi routers (maar duurder) waarmee je je eigen WiFi hotspot kunt maken.


Een reactie posten

0 Reacties