Beste laptoprugzak. In deze rugzak neem je je laptop makkelijk mee

Hier vind je de beste laptoprugzak uit de test en meer goede laptop rugzakken.

Fjallrven laptop rugzak beste laptoprugzak

Of het nu voor vakantie, een dagtrip, een wandeling of school is, een rugtas is een bijzonder handige manier om al je spullen mee te nemen. Onder deze spullen voor school en werk bevindt zich steeds vaker een laptop. Daarom kijken we hier naar de beste laptoprugzak uit de test.

Meer beste rugzakken

Zoek je een ander soort rugzak? Kijk dan bij het overzicht met alle testen van rugzakken. Daar vind je de beste rugzakken voor alle toepassingen.

Beste laptoprugzak

Terug naar de beste laptoprugzak. De gadget-liefhebbers van Bright hebben deze beste laptoprugzak geselecteerd. Hieronder vind je hun beste laptoprugzak uit hun test, de Fjallrven Kanken Laptop. Hieronder vind je informatie over deze beste laptoprugzak en een video van Bright.


Beste laptoprugzak: Fjallraven Kånken Laptop

De Kånken rugtas van het Zweedse Fjallraven is een echte allround rugtas. Deze Fjallraven rugzak is ooit (in 1978) op de markt gebracht als schooltas, maar deze rugtas wordt tegenwoordig overal voor gebruikt. 

De Fjallraven Kanken rugzak is dan ook voor vele toepassingen geschikt zoals voor het vervoeren van je laptop. De beste laptoprugzak, ook al ben je geen scholier of student.

Fjallrven Kanken laptop rugzak beste laptoprugzak

De als beste laptoprugzak geteste Fjallraven Kånken Laptop is een nieuwe variant op de eerste Känken rugzak. Logisch, want in 1978 waren er nog geen laptops. Deze speciale laptop versie van de Fjallraven Kanken  beschikt over een laptopvak met eigen rits. 

Deze beste laptoprugtas is gemaakt van stevig vinylon, en beschikt over een sterk en dik handvat. Dit maakt deze versie van de Fjallraven Kånken zeer geschikt als rugtas voor een laptop.

Je kan deze beste laptoprugzak dus ook als handtas gebruiken. Hij biedt daarbij niet alleen ruimte voor je laptop maar in het grote hoofdcompartiment kun je van alles kwijt. Dit compartiment beschikt over een insteekvak (binnen) en ook aan de beide zijkanten bevinden zich insteekvakken (buiten). 

Voorop de beste laptoprugzak is er nog een ritsvakje te vinden, maar verder zijn er geen vakjes. Vooral in de binnenkant zijn er dus weinig mogelijkheden om kleine spullen apart op te bergen. Wel is de totale ruimte van deze laptoptas dik in orde.


De Fjallraven Kånken heeft een klassiek en standaard uiterlijk, maar is in vele mooie kleuren en kleurcombinaties (van tas en handvat) te koop. Kijk bovenaan deze pagina voor de aanbiedingen van deze beste laptoprugzak uit de test van Bright.

Tip: Op Beste Rugzak Kopen vind je de beste online aanbieders van rugzakken, de rugzak top 10, een rugzak keuzehulp en veel meer tips en hulp voor bij het kopen van de beste rugzak.


Onderwerpen:
De Fjallraven Kanken is door Bright als beste laptoprugzak getest. Deze beste laptoprugzak is ooit als schooltas ontwikkeld maar in de loop der tijd, met wat aanpassingen, uitgegroeid tot de beste laptoprugtas. Hierboven informatie en aanbiedingen van de beste beste laptoprugzak uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties