Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste tandpasta (volwassenen en kinderen)

Beste tandpasta volwassenen, de beste kindertandpasta  en de beste tandpasta bij gevoelige tanden uit de test


Hier kijken we naar de beste tandpasta uit een test. Of eigenlijk beste tandpasta's, want het betreft de beste tandpasta voor kinderen tot 6 jaar, vanaf 6 jaar, de beste tandpasta voor volwassenen en voor mensen met gevoelige tanden.


Meridol beste tandpasta volwassenen

Bij de tandpasta voor volwassenen was Meridol de beste tandpasta. Deze tandpasta bevat fluoride (tegen gaatjes) en zink. Zink in tandpasta doodt bacteriƫn en zink gaat plak tegen. Heel nuttig, maar voor kinderen is zink niet gezond. Daarom is Meridol tandpasta niet voor kinderen geschikt. Het beste alternatief voor kinderen vind je hieronder.

Meridol: Beste tandpasta volwassenen test

Meridol: Beste tandpasta volwassenen test


Ook bij mensen met gevoelige tanden wordt Meridol tandpasta afgeraden. Voor hen staat hieronder ook een alternatief. 

Voor andere volwassenen is Meridol de beste tandpasta uit de test. De smaak van deze beste tandpasta is aangenaam en Meridol tandpasta gaat opruiend tandvlees goed tegen. 

Kijk voor prijzen en meer informatie over deze beste tandpasta uit de test bij de aanbiedingen van Meridol tandpasta.


Elmex Junior beste tandpasta kinderen van 6 tot 12 jaar

Bij een vergelijkende test van kindertandpasta's is Elmex Junior als beste kindertandpasta uit de test gekomen voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze tandpasta scoorde een Zeer Goed.

Beste tandpasta kind: Elmex Junior
Beste tandpasta kind: Elmex Junior

Elmex Junior heeft een milde muntsmaak die door kinderen aangenaam wordt gevonden. Daarnaast is het ook een gezonde tandpasta, Elmex Junior is zinkvrij en fosfaatvrij en het bevat de aanbevolen hoeveelheid fluoride voor schoolkinderen. 

Kijk hier voor aanbiedingen Elmex tandpasta.


Elmex Peutertandpasta beste tandpasta kinderen tot 6 jaar

Voor kinderen met een melkgebit komt Elmex ook goed uit de test, maar dan met hun peutertandpasta. Deze tandpasta is speciaal ontwikkeld om melktanden en het zachte tandvlees van baby's, peuters en kleuters optimaal te beschermen. 

Deze kindertandpasta beschermt tanden en kiezen met een nog niet volledig ontwikkelde glazuurlaag. Deze tandpasta voor kleine kinderen helpt om een calciumfluoridelaag op het tandglazuur op te bouwen.

Beste tandpasta peuter kleuter: Elmex peutertandpasta

Beste tandpasta peuter kleuter: Elmex peutertandpasta


Ook deze Elmex Peutertandpasta vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van Elmex tandpasta.

Elmex Sensitive de beste tandpasta voor gevoelige tanden

Heb je gevoelige tanden? Probeer dan eens Elmex Sensetive. Deze tandpasta voor gevoelige tanden scoort met een Goed lager dan de bovenstaande medidol (Zeer Goed) maar is wel geschikt voor mensen met pijngevoelige tanden. 

Ook mensen die last hebben van bloedend tandvlees tijdens het poetsen hebben veel baat bij Elmex Sensitive. Deze tandpasta heeft een lage schurende waarde.

Beste tandpasta gevoelige tanden: Elmex Sensitive

Beste tandpasta gevoelige tanden: Elmex Sensitive


Elmex Sensitive bevat geen zink maar is toch minder geschikt voor kinderen. 

Kijk voor alle prijzen en informatie bij de eerder genoemde aanbiedingen van Elmex tandpasta.

Deze tandpasta test is in Duitsland door Vergleich uitgevoerd.


Samenvatting:
Bij de tandpasta test is vooral Elmex tandpasta als beste tandpasta uit de test gekomen. Elmex Peuter is de beste peutertandpasta / beste kleutertandpasta, Elmex Junior is de beste kindertandpasta en Elmex Sensitive is de beste tandpasta voor gevoelige tanden uit de test. De beste tandpasta voor volwassenen in het algemeen is echter Meridol tandpasta. Van al deze beste tandpasta vind je hier boven aanbiedingen.

Een reactie posten

0 Reacties