Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wandelnavigatie (wandel GPS)

 

Informatie over Garmin wandelnavigatie, het beste wandel gps navigatie systeem uit de test. Ook hebben we aanbiedingen van andere goede gps wandelnavigatie systemen.

beste wandel navigatie GPS

Navigatie voor voetgangers kun je ook via je smartphone gebruiken. Maar bij deze wandelnavigatie loop je snel tegen beperkingen aan. Daarom kijken we hier naar de beste wandelnavigatie in de vorm van de beste wandel gps navigatiesystemen voor wandelaars. 

Waarom zou je een apart apparaat voor wandel navigatie kopen? Hier kijken we naar de voordelen van GPS wandelnavigatie systemen en naar de beste wandelnavigatie uit de test.

Laten we beginnen met de vraag waarom je een apart navigatiesysteem voor het wandelen zou moeten aanschaffen.

Waarom wandelnavigatie?

Ten eerste reden om te kiezen voor een aparte handheld voor wandelnavigatie is de accu. Een navigatieapp op je telefoon vreet energie. Er vindt continue positie-bepaling plaats en ook het tonen van de kaarten verslindt energie. Het gevolg is dat je accu binnen een mum van tijd leeg is, Vooral voor lange wandeltochten is een navigatie-app daarom minder geschikt. Soms is de accu nog eerder leeg dan je bij het eindpunt bent, en als je wandelnavigatie de accu leeg slurpt kun je ook niet meer telefoneren.

Ten tweede zijn GPS wandelnavigatie systemen echte outdoor apparaten. Een goede wandelnavigatie is waterdicht, stofdicht en schokbestendig. Ze kunnen veel beter tegen outdoor-ontberingen zoals regen, kou, stof en modder dan je smartphone.

En dan beschikken goede wandel GPS systemen over interessante extra's zoals het beschikbaar stellen van de mooiste wandelroutes bij de meegeleverde kaarten of via downloads. De wandel navigatie van je smartphone is meer bedoeld voor het zo snel mogelijk van A naar B wandelen.

Ook zijn onverharde wandelpaden en bospaden lang niet altijd beschikbaar op je telefoon maar wel op specifieke GPS wandelnavigatie.

Beste wandelnavigatie goedkoop kopen

Garmin is toonaangevend in wandel navigatie. Hieronder vind je aanbiedingen van Garmin wandelnavigatie systemen en GPS wandelnavigatie systemen van andere fabrikanten bij de aanbevolen winkels voor deze apparaatjes.
Beste wandelnavigatie: Garmin eTrex Touch wandel GPS

Een heel populair Garmin wandelnavigatie apparaatje is de Garmin eTrex Touch. Deze Garmin wandel GPS is een lekker compacte handheld met touchscreen die bovendien erg gebruiksvriendelijk is. Onder andere door de eenvoudige bediening van dit beste wandelnavigatie systeem.

Deze beste wandelnavigatie wordt geleverd met gedetailleerde topografische kaarten van Europa. Het 3D kompas zorgt voor nauwkeurige positiebepaling, ook als je op dat moment stil staat of stil zit. Naast GPS wordt de locatie ook via GLONASS bepaald. GLONASS is de Russische variant op GPS. Zie het gebruik hiervan als een soort second opinion.

En deze Garmin GPS navigatie voor wandelaars wordt niet alleen geleverd met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe kaarten, maar ook met geoptimaliseerde activiteitenprofielen voor diverse recreatieve activiteiten en als superleuke extra 250.000 geocaches om actief mee bezig te gaan.

De Garmin eTrex Touch GPS wandelnavigatie kan bovendien goed op de fiets worden gebruikt, want er wordt een fietssteun meegeleverd.

Garmin Connect of Garmin Adventures en bekijk routes en geocaches die anderen hebben voltooid. Download ze vervolgens naar uw eTrex Touch en u bent klaar voor uw volgende avontuur. Of maak een aangepaste, nieuwe route om op uw toestel te downloaden.

De eTrex Touch legt alle gewandelde routes vast waarna je deze kunt uploaden naar Garmin Connect of Garmin Adventures. Zo kun je je wandelavonturen met anderen delen en routes van anderen downloaden om zelf te gebruiken.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor deze beste wandel GPS van Garmin en andere GPS wandelnavigatie systemen tegen de laagste prijzen.


Samenvatting:
Navigatie voor wandelen op een specifiek GPS wandelnavigatie systeem heeft veel voordelen ten opzichte van wandel navigatie op een smartphone. Hier kijken we naar deze voordelen en de beste wandelnavigatie uit de test, de Garmin eTrex Touch, en kijken naar de mogelijkheden van deze beste wandelnavigatie uit de test.


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *