Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wandelnavigatie

Redactie     13:17     No comments


Navigatie voor voetgangers kun je ook via je smartphone gebruiken. Maar dan loop je snel tegen beperkingen aan. Waarom zou je dan een apart apparaat voor wandelnavigatie kopen? Hier kijken we naar de voordelen van wandel-navigatiesystemen en naar de beste wandelnavigatie uit de test

Laten we beginnen met de vraag waarom je een apart navigatiesysteem voor het wandelen zou moeten aanschaffen.

Waarom wandelnavigatie?

Ten eerste is dat de accu. Een navigatieapp op je telefoon vreet energie. Er vindt continue positie-bepaling plaats en ook het tonen van de kaarten verslindt energie. Het gevolg is dat je accu binnen een mum van tijd leeg is, Vooral voor lange wandeltochten is een navigatie-app daarom minder geschikt.

Ten tweede zijn wandelnavigatiesystemen echte outdoor apparaten. Een goede wandelnavigatie is waterdicht, stofdicht en schokbestendig. Ze kunnen veel beter tegen outdoor-ontberingen dan je smartphone.

En dan zijn er natuurlijk nog de vele extra's zoals het beschikbaar stellen van de mooiste wandelroutes bij de meegeleverde kaarten of via downloads. De wandelnavigatie van je smartphone is meer bedoeld voor het zo snel mogelijk van A naar B wandelen.

Ook zijn onverharde wandelpaden en bospaden lang niet altijd beschikbaar op je telefoon maar wel op specifieke wandelnavigatie.

Beste wandelnavigatie goedkoop kopen

Garmin is toonaangevend in wandelnavigatie. Hieronder vind je aanbiedingen van Garmin navigatie en andere wandelnavigatie bij de aanbevolen winkels voor deze apparaatjes.Beste wandelnavigatie: Garmin eTrex Touch 25

Zeer populair is de Garmin eTrex Touch 25. Dit is een lekker compacte handheld met touchscreen die bovendien erg gebruiksvriendelijk is. Onder andere door de eenvoudige bediening.

Deze wandelnavigatie wordt geleverd met gedetailleerde topografische kaarten van Europa. Het 3D kompas zorgt voor nauwkeurige positiebepaling, ook als je op dat moment stil staat of stil zit. Naast GPS wordt de locatie ook via GLONASS bepaald. GLONASS is de Russische variant op GPS. Zie het gebruik hiervan als een soort second opinion.

En dit navigatiesysteem voor wandelaars wordt niet alleen geleverd met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe kaarten, maar ook met geoptimaliseerde activiteitenprofielen voor diverse recreatieve activiteiten en als superleuke extra 250.000 geocaches om actief mee bezig te gaan.

De Garmin eTrex Touch 25 kan bovendien goed op de fiets worden gebruikt, want er wordt een fietssteun meegeleverd.

Garmin Connect of Garmin Adventures en bekijk routes en geocaches die anderen hebben voltooid. Download ze vervolgens naar uw eTrex Touch en u bent klaar voor uw volgende avontuur. Of maak een aangepaste, nieuwe route om op uw toestel te downloaden.

De eTrex Touch legt alle gewandelde routes vast waarna je deze kunt uploaden naar Garmin Connect of Garmin Adventures. Zo kun je je wandelavonturen met anderen delen en routes van anderen downloaden om zelf te gebruiken.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor deze en andere wandelnavigatie-systemen tegen de laagste prijzen.

Onderwerpen:
Beste wandelnavigatie test, beste wandel gps navigatie, wandelen, lopen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.