Nivea Sensitive beste dagcreme test

Nivea gezichtscreme is getest als beste dagcreme voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd. Deze beste dagcreme is ook goed bij een gevoelige huid.

Nivea gezichtscreme beste dagcreme test

Bij een test van gezichtscrèmes voor overdag is de Nivea Sensitive dagcrème als beste dagcrème uit de test gekomen. Deze beste dagcrème maakt deel uit van de Nivea Sensitive gezichtslijn die speciaal voor de gevoelige huid is ontwikkeld. De beste dagcrème uit de test is zowel voor vrouwen als mannen geschikt, en ook geschikt voor huid van alle leeftijden.


Beste dagcrème: Nivea Sensitive

De Nivea Sensitive verzorgingsproducten zorgen voor een vermindering van de drie kenmerken van een gevoelige huid. Droogheid, roodheid en een trekkerig gevoel worden verminderd. Ook vrouwen en mannen die gevoelig zijn voor bepaalde stoffen kunnen de Nivea Sensitive dagcrème en andere producten uit deze verzorgingslijn gebruiken. 

Nivea Sensitive producten bevatten namelijk geen kleurstoffen, parfum, siliconen, minerale oliën en parabenen. Het zijn milde verzorgingsproducten, maar wel verzorgingsproducten die precies doen wat ze moeten doen.

Verzorging voor de gevoelige huid

Naast deze beste dagcrème bestaat de Nivea Sensitive lijn uit een nachtcrème, reinigingsmelk, hydro gel, cooling gel, face wash, aftershave balsem, douchecrème, scheergel, deodorant spray, deodorant roller,  zonnebrand en veel meer goede verzorgende producten die ook zeer geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid. Nivea Sensitive dagcrème

Beste dagcreme: Nivea Sensitive dagcrème


Waarom de beste dagcrème?

Maar wat maakt deze Nivea dagcrème tot de beste dagcrème uit deze test die in Duitsland door Vergleich is uitgevoerd?

Nivea Essentials Sensitive Dagcrème hydrateert de huid intensief en vermindert de bovenstaande klachten van een gevoelige huid.  Bovendien ondersteunt deze beste dagcrème de natuurlijke weerstand van de huid tegen irritaties. De dagcreme beschermt tegen zon straling en tegen een vroegtijdige huidveroudering. 

De dagcrème is zeer zacht, wordt snel geabsorbeerd en is PH-neutraal. De crème is verrijkt met zoethoutextract en met druivenpitolie.

De best geteste Nivea dagcrème smeert heel goed uit en trekt ook goed in. Nivea Sensitive dagcreme is in pot en tube verkrijgbaar. Vooral de tube is handig. Deze tube is niet alleen handzaam tijdens het smeren maar je neemt de crème zo ook makkelijk mee.

Kortom een bijzonder goede dagcrème die ook nog eens goed betaalbaar is. Kijk maar eens bij de bovengenoemde aanbiedingen van deze beste dagcreme voor dames en heren.


Onderwerp:
Nivea Sensitive dagcrème is als beste dagcreme getest. Hierboven vind je alle informatie over deze beste dagcreme uit de test en kun je deze dagcreme goedkoop (met online korting) kopen. Nivea sensitive is zowel de beste dagcreme voor vrouwen als de beste dagcreme voor mannen.

Foto's: Nivea

Een reactie posten

0 Reacties