Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Nivea Sensitive beste dagcreme test

Redactie     16:55     No comments


Bij een test van gezichtscrèmes voor overdag is de Nivea Sensitive dagcrème als beste dagcrème uit de test gekomen. Deze dagcrème maakt deel uit van de Nivea Sensitive gezichtslijn die speciaal voor de gevoelige huid is ontwikkeld. Deze beste dagcrème is zowel voor vrouwen als mannen geschikt, en ook geschikt voor huid van alle leeftijden.


Beste dagcrème: Nivea Sensitive

De Nivea Sensitive verzorgingsproducten zorgen voor een vermindering van de drie kenmerken van een gevoelige huid. Droogheid, roodheid en een trekkerig gevoel worden verminderd. Ook vrouwen en mannen die gevoelig zijn voor bepaalde stoffen kunnen de Nivea Sentitive dagcrème en andere producten uit deze verzorgingslijn gebruiken. Ze bevatten namelijk geen kleurstoffen, parfum, siliconen, minerale oliën en parabenen. Het zijn milde verzorgingsproducten, maar wel verzorgingsproducten die precies doen wat ze moeten worden.

Verzorging voor de gevoelige huid

Naast de dagcrème bestaat de Nivea Sensitive lijn uit een nachtcrème, reinigingsmelk, hydro gel, cooling gel, face wash, aftershave balsem, douchecrème, scheergel, deodorant spray, deodorant roller,  zonnebrand en veel meer goede verzorgende producten die ook zeer geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid. Kijk hier voor alle aanbiedingen van Nivea Sensitive producten.


Waarom de beste dagcrème?

Maar wat maakt deze Nivea dagcrème tot de beste dagcrème uit deze test die in Duitsland door Vergleich is uitgevoerd. Nivea Essentials Sensitive Dagcrème hydrateert intensief en vermindert de bovenstaande klachten van een gevoelige huid.  Bovendien ondersteunt deze beste dagcrème de natuurlijke weerstand van de huid tegen irritaties, beschermt tegen zonstraling, tegen vroegtijdige huidveroudering. De dagcrème is zeer zacht, wordt snel geabsorbeerd en is PH-neutraal. De crème is verrijkt met zoethoutextract en met druivenpitolie.

De crème smeert heel goed uit en trekt ook goed in. Ook de tube is handig. Deze is niet alleen handzaam tijdens het smeren maar je neemt de crème zo ook makkelijk mee.

Kortom een bijzonder goede dagcrème die ook nog eens goed betaalbaar is. Kijk maar eens bij de bovengenoemde aanbiedingen.


Onderwerp:
Nivea Sensitive dagcrème is als beste dagcreme getest. Hierboven vind je alle informatie over deze beste dagcreme uit de test en kun je deze dagcreme goedkoop (met online korting) kopen.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.