Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste notebook

Redactie     11:19     No comments


Het Duitse testmagazine Guter Rat heeft in zijn laptop test de Acer Swift 1 als beste notebook getest. Deze test betrof de de 13 inch SF113-31, maar deze laptop is in vele versies en formaten beschikbaar. Hier meer informatie over de beste laptop uit de notebook test.


Pluspunten en minpunten

Als pluspunten werden genoemd: het matte scherm, de snelle starttijd, het geluidloze werken (geen ventilator), de SD geheugenkaartlezer en de vele beschikbare poorten voor randapparatuur. Het enige minpunt was de kleine oppervlakte van de vingerafdruksensor. Voor het scannen van een vingerafdruk zijn daarom soms meerdere pogingen nodig.

Kijk voor de ls beste notebook geteste Acer Swift 1 SF113-31 en andere Acer laptops bij de aanbiedingen van de Acer Swift laptops en bespaar veel geld door deze laptop online te kopen.


Tip: Kijk bij Beste Laptop Kopen voor een overzicht van de goedkoopste online aanbieders van laptops, de laptop top 10 en een keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou beste laptop.


Beste notebook test: Acer Swift 1 13 inch

De 13 inc versie van de Acer Swift 1 laptop is te koop in diverse versies. De prijzen beginnen bij zo'n 400 euro en lopen tot 500 euro. Je hebt daarbij de keuze uit een Intel Celeron of een Intel Pentium processor en versies met een een 64 GB flashgeheugen of een 128 GB of 256 GB SDD. Harde schijven komen niet voor in de Acer Swift 1 laptops. Ieder model is voorzien van Windows 10  S of Windows 10 Home en 4 GB werkgeheugen.

De versie die als beste notebook werd uitgeroepen is de Acer Swift 1 SD112-31 met Pentium N4200 processor en een 256 GB SSD.De beste notebook uit de test beschikt over een volledig metalen behuizing met een moderne look en feel en een krachtige uitstraling. De randen zijn smal (6,3 mm) en de vingerafdruklezer is klein gehouden, al heeft dit volgens de test wel als nadeel dat hij de vingerafdruk niet altijd de eerste keer herkend wordt.


De accu levert voor 20 uur stroom dus je loopt niet de kans halverwege een werkdag zonder sap te komen zitten. De processor heeft geen enkele moeite met multitasken en het matte Full HD scherm levert verrassend mooie beelden.

Ook in grotere formaten

De notebook is een kleine laptop. De als beste notebook geteste Acer Swift 1 betreft dan ook een 13 inch versie. Toch liever een wat grotere laptop? De Acer Swift 1 is er ook als 14 inch en als 15 inch.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de verschillende modellen van de Acer Swift 1 laptop. Je kunt er ook doorklikken naar andere laptops en notebooks.

Zie ook: Meer testen laptops
Foto's: Acer


Onderwerpen:
Test acer laptops, acer swift notebook, beste acer laptops test, acer notebooks getest, beste notebook test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.