Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste autolader (oplader voor in sigarettenaansteker auto)

Redactie     11:22     No comments


Om je smartphone of tablet makkelijk in de auto te kunnen opladen of van stroom te kunnen voorzien heb je een oplader nodig die je op de bekende sigarettenaansterker in de auto past, oftewel een autolader. Hier kijken we naar de beste eenvoudige autolader uit de test. Deze is geschikt voor alle USB-apparatuur zoals smartphones, tablets, camera's en navigatieystemen. Ook Apple apparatuur zoals de iPhone en de iPad kan met deze beste autolader worden opgeladen.


Het betreft de Belkin Lightning Car Charger. Dit is de beste autolader tegen een lage prijs, met één USB-poort. Zoek je een meer uitgebreide autolader? Kijk dan in het overzicht met alle autoladers

Hieronder kijken we kort naar de mogelijkheden van de Belkin Lightning Car Charger. De beste super eenvoudige oplader voor het opladen van één smartphone of ander apparaat in de auto.

Beste autolader: Belkin Lightning Car Charger

Zoals we al schreven, de Belkin Lightning Car Charger is de beste eenvoudig autolader, een beste koop. Voor nog geen 12 euro heb je een autolader van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Het is ook een autolader die je apparatuur goed en snel kan opladen. Er zijn veel goedkopere autoladers te koop, maar die presteren een stuk minder dan deze Belkin.Er wordt een 1,2 meter kabel meegeleverd die los te halen is. Dat is handig als je hem niet gebruikt. De kabel leg je dan weg, en de oplader kun je eventueel in de aansteker laten zitten. Het is namelijk een compact apparaatje dat je niet in de weg zal zitten.

Niet alleen alle USB-apparatuur, maar ook alle Apple apparatuur laadt je op met deze mooie compacte oplader. Dit is een echte aanrader als je een autolader van goede kwaliteit zoekt. De Belkin Lightning Car Charger is zijn geld meer dan waard.Kijk voor meer informatie en de prijs, ook van andere best geteste opladers, bij het bovenaan genoemde overzicht met alle beste autoladers.

Zie ook: Beste oplader uit andere testen

Onderwerp:
Zoek je een eenvoudige en goedkope oplader om je telefoon of ander apparaat in de auto op te laden? Kijk dan naar de Belkin Lightning Car Charger, een heel goede maar ook heel goedkope autolader (circa 12 euro). Deze beste autolader uit de test is niet groter dan de auto sigarettenaansteker die je voor de stroom gebruikt. Meer goede autoladers vind je in het overzicht bovenaan de pagina. 

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.