Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste backpack rugzak

De beste backpacks uit de test, met daaronder ook de beste backpack voor vrouwen, voor mannen en de meest comfortabele backpack rugzak.

beste backpack test

Voor wie met het openbaar vervoer op vakantie gaat of een stukken te voer aflegt is een koffer geen handige optie. Een rugzak is dan veel praktischer. Of nog beter, een backpack, een speciaal voor reizen ontwikkelde rugzak. 

Hier kijken we naar de beste backpack uit de test. Of eigenlijk, backpacks, want het betreft de beste backpack voor mannen, de beste backpack voor vrouwen en de meest comfortabele backpack.

Alle prijzen en specificaties

Kijk in het onderstaande overzicht aanbiedingen backpacks voor de actuele prijzen van deze backpacks en voor alle informatie. Je vind daar nog meer aanbevolen backpacks.


Hieronder staat een korte beschrijving van de drie bovengenoemde testwinnaars.

Beste backpack mannen: Nomad Batura 70L

De beste backpack voor mannen is de 70 liter versie van de Nomad Batura. Deze Nomad backpack is ook in een kleinere (55 liter) variant te koop.  

Het verschil tussen een backpack voor vrouwen en voor mannen zit hem in de maat van het rugpand. Er wordt dus zowel bij de mannen als bij de vrouwen van een gemiddelde bouw uitgegaan waardoor het verschil erg theoretisch is. Op het oog zitten de grootste verschillen vaak in de prints en details. De Nomad Batura is ook prima door vrouwen te gebruiken.

De als beste backpack geteste Nomad Batura rugzak is de versie van 70 liter. Die inhoud is voldoende voor kleding, een slaapzak en een tent. Het is een lekker ruime backpack met een buikgordel en een heupgordel voor een zeer goed draagcomfort en stabiliteit. De backpack is voorbereid op een (optioneel) drinksysteem.

Nomad backpack


Nou zal je niet altijd deze ruime rugzak helemaal vullen als je gaat backpacken. Daarom beschikt de Nomad Natura over compressieriemen die je strak kunt aantrekken, de backpack wordt dan kleiner.

Het hoofdvak van de backpack is zowel via de bovenkant als via de voorkant bereikbaar. Voor vuile was en andere spullen die je apart van de rest wilt bewaren is er een bodemvak beschikbaar. De borstband, buikgordel, heupgordel, schouderbanden en rugpand zijn allemaal verstelbaar. Je kunt deze backpack dus helemaal op maat maken.

Beste backpack vrouwen: The North Face Women's Terra 55

De The North Face Women's Terra is een voorbeeld van een backpack afgestemd op de vrouwelijke maten. Deze beste backpack voor vrouwen heeft smallere schouderriemen en een korter rugpand. De inhoud van deze versie bedraagt 55 liter.


Het is een comfortabel te dragen backpack met een gewatteerde heupband , ventilatiekanalen en compressie-riemen. De rugzak is voorbereid op een los verkrijgbaar drinksysteem.

Een ander sterk punt van deze beste backpack zijn de meerdere vakken om je spullen georganiseerd op te bergen zoals een speciaal compartiment voor een slaapzak en een  bodemvak voor je vuile of natte kleding en schoenen. Het hoofdvak is zowel via de bovenkant als de zijkant toegankelijk.

Backpack met hoog draagcomfort: Nomad Karoo 60L

Een eervolle vermelding is er voor de Nomad Karoo. Deze backpack onderscheidt zich namelijk door zijn zeer hoge comfort. Dit is de beste backpack als je het draagcomfort erg belangrijk vindt.

De 60 liter backpack werd als meest comfortabele backpack getest, maar de Nomad Karoo is ook verkrijgbaar in versies van 55 liter, 65 liter en 70 liter.

Nomad backpack rugzak

Het is een plezierig te dragen backpack die beschikt over een vochtregulerend gewatteerd rugsysteem dat er voor zorgt dat je rug droog en koel blijft. Dankzij de vele verstelbare banden kun je deze backpack helemaal naar wens afstellen en zit hij nergens strak of oncomfortabel.

Dankzij de heupgordel en borstriem zit deze backpack stevig op je rug. Er wordt een regenhoes meegeleverd.

Kijk in het bovenstaand overzicht van testen voor alle specificaties, prijzen, reviews en gebruikerservaringen van deze en andere beste backpacks.

Zie ook:  Alle testen van rugzakken


Samenvatting:
Hierboven vind je drie beste backpacks uit de test. Het betreft de beste backpack voor heren, de beste backpack voor dames en een backpack met een extra hoog draagcomfort (de meest comfortabele backpack uit de test). 


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ook Bol heeft de Nomad Batura als beste backpack (Goede Keuze) getest. Dat geldt overigens niet alleen voor de grote backpack van 70 liter maar ook voor de kleine backpack met een inhoud van 55 liter.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.