Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffer handbagage

Redactie     20:04     No comments


Bij een wat kortere tips is het handig om je bagage als handbagage mee te nemen. Maar welke koffer is dan de beste koffer? Daarom hier de beste koffer voor handbagage en de (meer goedkope) beste koop.

De beste koffer voor handbagage is een compacte koffer die door zijn formaat en gewicht geschikt is om voorin het vliegtuig mee te nemen. Kijk bij koffers geschikt voor handbagage voor alle beste koffers voor handbagage, hun laagste prijs en alle informatie.

Beste koffer voor handbagage

Als je echt de beste koffer kiest kijk je niet naar de prijs. In dat geval is de Samsonite Prodigy Expandable de beste koffer voor je handbagage. Deze Samsonite koffer is met name voor de zakelijke gebruiker ontwikkeld. Gebruikers die kwaliteit boven prijs stellen.

Deze koffer, met een inhoud van 40 liter, is hard aan de buitenkant. en biedt daarmee goede bescherming tegen stoten en vocht (zoals door regen). De polycarbonaat koffer is lichter dan andere harde koffers.Effectief zijn de diverse steekvakken binnen de koffer voor onder andere je laptop en tablet. Deze zijn gewateerd, dus je dure apparatuur is veilig. In een apart voorvak passen je reisdocumenten zodat je deze snel bij de hand hebt bij het inchecken. Een TSA cijferslot zorgt voor optimale bescherming.

Vier dubbele wielen zorgen voor extra gebruiksgemak en stabiliteit.

Tip: Op Beste Koffer Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van koffers, de koffer top 10 en meer informatie en tips voor bij de aanschaf van een koffer.

Beste koop: Sinn No.3

Een nadeel van de bovenstaande Samsonite is de prijs. Daarom hebben we nog een beste koop die zo'n drie keer goedkoper is! (Kijk voor de actuele prijzen in het bovenstaande overzicht).


De Sinn No.3 is met een inhoud van 44 liter ook een heel goede koffer voor handbagage, maar dan heel veel goedkoper. Het is een trolley met cijferslot (maar geen TSA), vier spinner wieltjes en een gewicht van 2,6 kilo. Een goede koffer (geschikt voor handbagage) voor relatief weinig geld.

Kijk bij de bovenaan genoemde koffers geschikt voor handbagage voor deze beste koffers (en vele andere goede koffers), hun prijs en hun specificaties.

Zie ook: Alle testen van koffers


Onderwerpen:
Beste koffie handbagage, test koffers voor handbagage. beste handbagage koffers.


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.