Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De 5 beste staande parasols (paraplu model)

 

De staande parasol is een standaard stokparasol, een parasol die je in een voet kunt plaatsen. Hier de 5 beste staande parasols volgens de experts.

Beste parasol staand test

De beste parasol uitkiezen is een lastige klus. Niet alleen heb je te maken met diverse maten, maar ook met diverse toepassingen. Een parasol boven een dining set vraagt om andere eigenschappen dan een parasol boven een grote loungeset. Toch hebben we hier een top vijf van beste parasols op een voet (het paraplu model).

Op zoek naar de beste parasol in een ander model?

Kijk bij de onderstaande testen van parasols voor andere soorten parasols, zoals de zweefparasol.De beste parasols paraplu model

Terug naar de beste parasol in het paraplu model. Hieronder kijken we naar dit soort staande parasol en hebben we een overzicht van de vijf beste parasols in het paraplu model.

De selectie van deze top vijf van beste parasols hebben we overgelaten aan de experts van Kees Smit.

Wat is een paraplu model parasol?

Een paraplu model parasol (ook wel staande parasol genoemd) is een parasol met de steel en de voet in het midden. Dat is dus een groot verschil met een zweefparasol die zijn steel en voet naast de parasol heeft.

Een parasol met de steel in het midden heeft een voordeel. De steel in het midden zorgt voor een stabiele, eenvoudige makkelijk te bedienen en heel betaalbare parasol. 

Maar het nadeel is natuurlijk die steel in het midden. Daar zit je toch tegenaan te kijken. Bij een lounge set wordt daarom vaak gekozen voor een zweefparasol waarbij de poot zich naast de parasol bevindt. 

Bij een dining set is er wel ruimte voor de poot in het midden. Tenminste, als er een gat voor de steel in de tuintafel zit, maar dit is meestal het geval.

Ook heeft een paraplu model parasol het voordeel dat je deze parasol (mits niet te groot), kunt meenemen naar bijvoorbeeld het strand.

Beste parasol

De beste parasol in deze vorm is volgens de experts van Kees Smit Tuinmeubelen de Shadowline Aruba. Deze Shasowline Aruba is een zeer eenvoudige en voordelige parasol, maar ook een grote parasol. De Shadowline Aruba verkrijgbaar in vele kleuren, maar het is de kleur ecru die het meest populair is bij de kopers van deze beste staande parasol. 


Shadowline Aruba beste parasol test Kees Smit
Shadowline Aruba parasolDeze beste parasol is voorzien van draaiknop om de hoogte te bepalen. Dankzij het draaimachanisme hoef je geen kracht te zetten bij het indraaien en uitdraaien. En deze beste paraplu parasol beschikt over een kniksysteem zodat je het scherm naar de zon kunt richten.

Andere goede parasols in paraplu model

En dit is niet de enige Shadowline parasol in de lijst met beste parasols. Ook Madison is in deze lijst met beste parasols te vinden. 

Op Beste Parasol Kopen vind je nog meer goede parasols en de beste winkels om al deze parasols goedkoop te kopen. Naast de beste en goedkoopste parasol winkels vind je er de parasol top 10, de beste parasols uit andere testen en een keuzehulp waarmee je je persoonlijk beste parasol kunt vinden.


Samenvatting:
De Shadowline Aruba is door Kees Smit Tuinmeubelen als beste parasol getest (best staande parasol / beste paraplumodel parasol). Kijk hierboven voor de rest van hun top 5 van beste parasols of kijk bij Beste Parasol Kopen voor meer goede parasols en de beste winkels waar je een goede parasol goedkoop kunt kopen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.