Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste parasols (paraplu model)

Redactie     18:08     No comments


De beste parasol uitkiezen is een lastige klus. Niet alleen heb je te maken met diverse maten, maar ook met diverse toepassingen. Een parasol boven een dining set vraagt om andere eigenschappen dan een parasol boven een grote loungeset. Toch hebben we hier een top vijf van beste parasols op een voet (het paraplu model).


Kijk bij alle testen van parasols voor andere soorten parasol, zoals de zweefparasol.

De selectie van deze top vijf van beste parasols hebben we overgelaten aan de experts van Kees Smit.
Kijk hier voor de beste parasols en hun prijs.

Wat is een paraplu model parasol?

Een paraplu model parasol (ook wel staande parasol genoemd) heeft zijn steel en voet in het midden. Dat zorgt voor een stabiele, eenvoudige makkelijk te bedienen en heel betaalbare parasol. Maar het nadeel is natuurlijk die steel in het midden. Daar zit je toch tegenaan te kijken. Bij een lounge set wordt daarom vaak gekozen voor een zweefparasol waarbij de poot zich naast de parasol bevindt. Bij een dining set is er wel ruimte voor de poot in het midden. Tenminste, als er een gat voor de steel in de tuintafel zit, maar dit is meestal het geval.

Ook heeft een paraplu model parasol het voordeel dat je deze (mits niet te groot), kunt meenemen naar bijvoorbeeld het strand.

Beste parasol

De beste parasol in deze vorm is volgens de experts de Shadowline Push-Up. Een zeer eenvoudige en voordelige parasol die een soort grote parasol is, verkrijgbaar in vele kleuren. Deze beste parasol is voorzien van draaiknop om de hoogte te bepalen. En er is een kniksysteem zodat je het scherm naar de zon kunt richten.

Andere goede parasols met paraplu model

En dit is niet de enige Shadowline parasol in de lijst met beste parasols. Ook Madison en Glatz Piazzino zijn in de bovenstaande lijst te vinden. Glatz Piazzino met een mooie klassieke houten parasol met touw en katrol.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle beste parasols in paraplu model, of bij de andere parasol testen voor andere modellen en tests. Of kijk op Beste Parasol Kopen voor meer aanbieders van parasols en de actuele Parasol Top 10.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.