Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste weekendtas

 

Hier vind je de beste weekendtas uit de test en de beste weekendtas die geschikt is voor handbagage.


Als je op reis gaat wil je niet altijd een grote koffer meenemen. Soms is een weekendtas of meerdere weekendtassen veel handiger. Een weekendtas laat zich makkelijker stouwen en kan vaak mee als handbagage. Bovendien is een goede weekendtas veel beter hanteerbaar dan een harde koffer. Hier kijken we naar de twee beste weekendtassen. De beste grote weekendtas en de beste weekendtas die geschikt is als handbagage.

Keuze uit een groot aantal weekendtassen

Kijk voor alle informatie en prijzen over onderstaande beste weekendtassen, en andere goede weekendtassen bij de aanbiedingen alle weekendtassen.

Beste weekendtas: North Face Base Camp Duffel 50 liter

Met een inhoud van wel 50 liter is de North Face Base Camp duffel een ruime reistas voor een korte vakantie. Al je kleding, schoenen, boeken, toiletspullen en andere benodigdheden passen in deze beste weekendtas. 

Natuurlijk biedt een weekendtas nooit de bescherming van een harde koffer, maar voor een reistas is de North Face Base Camp bijzonder stevig, sterk en veilig. Het gebruikte "Base Camp" materiaal (een soort nylon) is supersterk en waterbestendig.Met vier compressieriemen maak je de tas niet groter dan nodig is voor de inhoud zodat hij makkelijk in een bagageruimte past. Ook dragen gaat makkelijk, want deze weekendtas kun je in de hand vasthouden maar ook als rugtas dragen. Doordat de multifunctionele handvatten gewatteerd zijn voelt dat plezierig aan.De opening van deze beste weekendtas is lekker ruim wat het opzoeken van spullen lekker makkelijk maakt.Je kunt het hoofdvak van de tas alleen van boven openmaken.


Deze duffel is niet alleen in diverse kleuren te koop, maar ook in vele formaten. Je kunt kiezen tussen een inhoud van 50 liter (de beste weekendtas uit de test), maar ook uit grotere tassen van 69 liter, 95 liter,  132 liter en zelfs 150 liter.

Beste weekendtas als handbage Dakine EQ Bag 31 liter

Een wat meer compactere (en ook goedkopere) weekendtas is de Dakine EQ Duffle. Deze Dakine tas is te koop in versies van 31, 51 en 74 liter in vele kleuren. De kleinste versie is getest als beste weekendtas voor handbagage. Door zijn kleine omvang is de Dakine EQ Bag 31 liter ook heel geschikt als sporttas.


Ook bij deze weekendtas is de inhoud goed bereikbaar. Dit met dank aan de ruime U-vormige opening. Schoenen en vuile kleding kan in een apart ritsvak. Ook het voorvak is praktisch. Deze beste weekendtas kan in de hand of als schoudertas gedragen worden.Nadelen? Hou er rekening mee dat deze weekendtas in tegenstelling tot die van The North Face niet spatwaterdicht is. En ook het vakje voor een naamlabel ontbreekt bij deze weekendtas.

Bij de aanbiedingen beste en goedkoopste aanbieders van reistassen. vind je nog meer goede weekendtassen en andere goede koffers en reistassen.

Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste weekendtas (de Forth Face Base Camp duffel) en de beste koop weekendtas (de Dakine EQ Duffle). Bij de weekendtas aanbiedingen vind je circa 1.000 goede weekendtassen met alle prijzen en specificaties waaruit de makkelijk je eigen beste weekendtas kunt kiezen en goedkoop kunt kopen. 


, , , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.