Beste weekendtas

Hier vind je de beste weekendtas uit de test en de beste weekendtas die geschikt is voor handbagage.

Beste The North Face weekendtas test

Als je op reis gaat wil je niet altijd een grote koffer meenemen. Soms is een weekendtas of meerdere weekendtassen veel handiger. Een weekendtas laat zich makkelijker stouwen en kan vaak mee als handbagage. Bovendien is een goede weekendtas veel beter hanteerbaar dan een harde koffer. Hier kijken we naar de twee beste weekendtassen. De beste grote weekendtas en de beste weekendtas die geschikt is als handbagage.Weekendtas aanbiedingen

Kijk voor alle informatie en prijzen over onderstaande beste weekendtassen, en andere goede weekendtassen bij de aanbiedingen alle weekendtassen.

Je vindt daar de weekendtassen van Eastpak, The North Face, Enrico Benetti, Rains, Kipling, Nike en vele andere topmerken. 


Meer aanbiedingen van weekendtassen, reistassen en koffers vind je op Bagage Online.


Beste weekendtas: North Face Base Camp Duffel 50 liter

Met een inhoud van wel 50 liter is de North Face Base Camp duffel een ruime reistas voor een korte vakantie. Al je kleding, schoenen, boeken, toiletspullen en andere benodigdheden passen in deze beste weekendtas. 

Natuurlijk biedt een weekendtas nooit de bescherming van een harde koffer, maar voor een reistas is de The North Face Base Camp bijzonder stevig, sterk en veilig. Het gebruikte "Base Camp" materiaal (een soort nylon) is supersterk en waterbestendig.

The North Face weekendtas
The North Face weekendtas


Met vier compressieriemen maak je de tas niet groter dan nodig is voor de inhoud zodat hij makkelijk in een bagageruimte past. Ook dragen gaat makkelijk, want deze weekendtas kun je in de hand vasthouden maar ook als rugtas dragen. Doordat de multifunctionele handvatten gewatteerd zijn voelt dat plezierig aan.

Weekendtas The North Face
Weekendtas The North Face


De opening van deze beste weekendtas is lekker ruim wat het opzoeken van spullen lekker makkelijk maakt.Je kunt het hoofdvak van de The North Face tas alleen van boven openmaken.

Weekendtas The North Face

Deze The North Face duffel is niet alleen in diverse kleuren te koop, maar ook in vele formaten. Je kunt kiezen tussen een inhoud van 50 liter (de beste weekendtas uit de test), maar ook uit grotere tassen van 69 liter, 95 liter,  132 liter en zelfs 150 liter.
Beste weekendtas als handbagage Dakine EQ Bag 31 liter

Een wat meer compactere (en ook goedkopere) weekendtas is de Dakine EQ Duffle. Deze Dakine tas is te koop in versies van 31, 51 en 74 liter in vele kleuren. De kleinste versie is getest als beste weekendtas voor handbagage. Door zijn kleine omvang is de Dakine EQ Bag 31 liter ook heel geschikt als sporttas.

Dakine weekendtas
Dakine weekendtas

Ook bij deze weekendtas is de inhoud goed bereikbaar. Dit met dank aan de ruime U-vormige opening. Schoenen en vuile kleding kan in een apart ritsvak. Ook het voorvak is praktisch. Deze beste weekendtas kan in de hand of als schoudertas gedragen worden.

Dakine weekendtas

Dakine weekendtas


Nadelen? Hou er rekening mee dat deze weekendtas in tegenstelling tot die van The North Face niet spatwaterdicht is. En ook het vakje voor een naamlabel ontbreekt bij deze weekendtas.

Bij de aanbiedingen beste en goedkoopste aanbieders van reistassen. vind je nog meer goede weekendtassen en andere goede koffers en reistassen.Wat is een weekendtas?

Een weekendtas wordt weekendtas genoemd omdat het een middelgrote reistas is die voldoende ruimte bevat voor spullen voor een weekend weg, maar die voor een complete vakantiereis minder bagageruimte bieden dan een reiskoffer. Overigens wordt een weekendtas ook vaak gebruikt als sporttas. 

Een weekendtas is een zachte tas, gemaakt van bijvoorbeeld canvas of nylon, en soms van leer, die je kunt opvouwen en klein kunt maken als je de weekendtas niet gebruikt. Kenmerkend voor een echte weekendtas zijn verder de aanwezigheid van zowel een schouderriem als handvatten. Je kunt de weekend dus zowel in de hand als over de schouder dragen.

Een standaard weekendtas bestaat uit een groot compartiment voor onder andere kleding en afsluitbare buitenvakken voor kleinere voorwerpen. Ook aan binnenkant van de weekendtas bevinden zich vaak extra vakjes.

Het voordeel van een weekendtas ten opzichte van een koffer is dat je de tas makkelijk kunt meenemen en zowel vol als leeg makkelijker dan een koffer kunt wegbergen.Beste weekendtas merken

Goede weekendtassen worden gemaakt door diverse bekende fabrikanten van tassen en koffers. Dit zijn een aantal van de beste weekendtas merken.

Herschel weekendtassen

Herschel is een Canadese fabrikant van koffers, rugzakken en tassen. Herschel heeft diverse goede weekendtassen in de collectie. Herschel staat bekend om zijn weekendtassen van goede kwaliteit en behoort daarom tot de beste weekendtas merken.

The North Face weekendtassen

De beste weekendtas uit de test is een The North Face weekendtas. Dat is geen toeval want deze Amerikaanse fabrikant van outdoor kleding en outdoor accessoires staat bekend om zijn goede weekendtassen. Het zal je niet verwonderen dat zo'n The North Face weekendtas heel sterk is en heel goed geschikt is voor outdoor activiteiten en andere zware omstandigheden.

Rains weekendtassen

Rains uit Denemarken begon als fabrikant van regenkleding, vandaar hun merknaam. Rains staat bekend om de goede waterdichtheid van hun artikelen. Een Rains weekendtas is dan ook een uitstekende weekendtas als je een waterdichte weekendtas zoekt. Een Rains weekendtas is een prima weekendtas om je spullen droog te houden. 

Dakine weekendtassen

De beste weekendtas van handbage uit de test is, zoals je boven kunt lezen, van Dakine. Dakine komt uit Hawai en is dan ook begonnen als fabrikant van surf benodigdheden. Voor dit soort activiteiten horen ook tassen en zo kwamen uiteindelijk ook weekendtassen in het Dakine assortimet terecht. En met succes, want Dakine weekendtassen behoren tot de beste weekendtassen.

Eastpak weekendtassen

Bij Eastpak denken de meeste mensen aan een rugzak, maar Eastpak is ook één van de beste weekendtas merken. Eastpak biedt diverse weekendtassen in verschillende kleuren en verschillende groottes.

Meer goede weekendtas merken

En zo zijn er nog meer goede weekendtas fabrikanten. Bijvoorbeeld Kipling, Burkely en Samsonite. Ook deze goede weekendtassen zijn bij de weekendtas aanbiedingen bovenaan te vinden.

Zie ook:Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste weekendtas (de Forth Face Base Camp duffel) en de beste koop weekendtas (de Dakine EQ Duffle). Bij de weekendtas aanbiedingen vind je circa 1.000 goede weekendtassen met alle prijzen en specificaties waaruit de makkelijk je eigen beste weekendtas kunt kiezen en goedkoop kunt kopen. 


Een reactie posten

0 Reacties