Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste all-in-one printer, ook voor A3

Redactie     20:58     No comments


PCM (Personal Computer Magazine) testte eerder dit jaar de all in one printers. De beste printer in deze test was een HP OfficeJet, een printer die niet alleen in A4 en A5 formaat kan printen, maar ook in A3. Hier meer informatie over deze testwinnaar.


Kijk op Beste Printer Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van deze en andere printers, en voor de actuele printer top 10.

Beste all-in-one printer: HP OfficeJet Pro 7720

Deze OfficeJet is niet de goedkoopste alles-in-één printer van HP, maar volgens de test wel de beste. Het is een forse professioneel ogende inkjet printer die je via een kleuren touchscreen kunt bedienen. De printer is groot en zwaar (15 kilo, maar is dan ook in staat om in A3 te printen, scannen en kopieeren. Het papier in dit grote formaat moet je wel handmatig invoeren, want de papierbak kan maximaal A4 aan. Ook automatisch dubbelzijdig printen kan daardoor in maximaal A4 formaat.

Iedere HP OfficeJet Pro 7720 krijgt bij geboorte zijn eigen mailadres mee waardoor je via internet makkelijk kunt printen door simpelweg naar dit mailadres te mailen. Omgekeerd kan deze beste printer ook documenten en afbeeldingen die je gescand hebt naar je toe mailen. Dat is een heel simpele en plezierige werkwijze.Als nadeel noemen de testers van PCM de zelfcontrole bij storingen zoals bij vastgelopen papier die soms minutenlang kunnen duren zonder dat ze onderbroken kunnen worden. Tevens is het onhandig dat de printer bij een onderbroken kopieeropdracht alle te kopiëren blaadjes toch door de printer trekt. Een foutje in de software?

Maar verder is dit een prima alles in één inkjetprinter, die zonder randen kan printen via het netwerk (bedraad en vi WiFi). Met zijn resolutie van 4.800 bij 1.200  maakt deze beste all-in-one uit de test mooie en scherpe prints, ook in kleur. Doordat de printer aparte cartridges per kleur heeft kun je deze per kleur vervangen. Je hoeft dus niet meteen alle kleuren te vervangen als één kleur op is zoals bij de meeste kleurenprinters.

Met 22 printjes per minuut kun je met de HP OfficeJet Pro 7720 vlotjes printen. Ook faxen kan met deze printer, als zal deze functie niet veel mensen meer over de streep trekken.

Kijk voor de actuele prijs van deze all in one op het bovenstaande Beste Printer Kopen. Daar vind je nog veel meer goede printers.

Zie ook: Alle testen van printers

Onderwerpen:
Beste A3 printer test, goede all in one a3 printers.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.