Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste draadloze oortjes voor sporters

Redactie     10:52     No comments


De beste oortjes die niet alleen draadloos zijn, maar ook nog eens extra geschikt voor sporters? Dat zijn de Jabra Elite Sport oordopjes. Deze Bluetooth oortjes zijn waterdicht en geheel draadloos. Bovendien houden de oordopjes je sportprestaties bij. Deze prestaties worden vervolgens naar je smartphone gezonden.


Zodoende maken deze oortjes een sporthorloge overbodig. Een ander groot voordeel voor duursporters is de lange accuduur. Deze bedraagt 4,5 uur, en dankzij de meegeleverde draagbare oplader kan deze nog eens met 9 uur worden verlengd.

Test, specificaties en prijs


De Jabra Elite Sport en andere Jabra Elite oortjes zijn hier voordelig te koop. Bovendien vind je er alle specificaties en testgegevens. Of kijk op Beste Oortjes Kopen voor andere goedkope aanbieders van deze en andere draadloze oortjes.Beste oortjes voor sporters: Jabra Elite Sport

Geheel draadloos, een lange accuduur, waterdicht, voorzien van oorlclips die de oortjes goed op hun plaats houden. Deze beste oortjes zijn geweldig voor sporters, ze belemmeren je op geen enkele manier bij het sporten.

En dan zijn er nog al die specifieke mogelijkheden voor sporters. Deze bijzondere draadloze oortjes meten je hartslag, snelheid, afstand, verbrande calorie├źn, stappen en de duur van je prestaties. Dit alles is via een app op je mobiele telefoon af te lezen en kan via de oortjes worden voorgelezen. Zelfs de hoeveelheid oefeningen als push ups, sit ups en burpees kunnen via de gratis Jabra Sport Life app (voor Android en Apple) worden bijgehouden.Deze app bevat ook een coach-functie die te tijdens het sporten via gesproken tekst begeleidt.

En dan is er natuurlijk nog de geluidskwaliteit. Je zal deze draadloze oortjes natuurlijk vooral gebruiken om naar muziek te luisteren. Deze muziek klinkt geweldig. Met diepe bastonen en erg natuurgetrouw. Over actieve noise cancelling beschikken deze oortjes niet, maar het ontwerp is dusdanig dat de oortjes zelf het geluid goed buiten houden.

Maar hoe zit het dan met het sporten? Dan wil je voor de veiligheid wel wat van het verkeer op je heen horen. Dan kun je de de audio pass through modus inschakelen. Dan kun je toch horen wat er om je heen gebeurd. En als je thuis aan het relaxen bent zet je deze modus gewoon weer uit.Deze oordopjes worden geleverd met een draagbare oplader / bewaardoosje die ook als powerbank dienst kan doen. Ook krijg je 3 maten oordopjes (S, M en L) en 3 maten oorclips.

Kijk bij de bovenaan genoemde test en winkels voor deze beste draadloze oortjes voor sporters tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen van oortjes


Onderwerpen:
Beste draadloze oortjes sporters getest, beste sport oordopjes test, Jabra Elite Sport oordoppen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.