Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fotocamera en beste koop test 2019 nog helemaal bij de tijd

 

Eerder werd deze Sony systeemcamera en Canon systeemcamera als beste fotocamera en beste koop uitgeroepen (EISA Award). En nog steeds behoren deze twee systeemcamera's tot de allerbeste fotocamera's.


De redacties van 53 gespecialiseerde tijdschriften uit 25 landen hebben de beste fotocamera van 2018 / 2019 en de beste koop gekozen. Dit zijn de beste camera's uit het ontelbaar aantal testen van deze magazines. Het betreft de Sony A7 III (beste fotocamera) en de Canon EOS M50. Deze twee systeemcamera's behoren nog steeds tot de top. 

Zowel de beste camera als de beste koop betreft een systeemcamera. Ben je op zoek naar een ander soort camera? Kijk dan bij alle testen van fotocamera's. Daar vind je ook veel recentere testen van fotocamera's.

Beste fotocamera: Sony A7 III

Het is geen goedkope fotocamera (kijk hier voor de actuele winkelprijs), maar met de nieuwste Sony A7 heb je wel de beste fotocamera die je kunt kopen in handen. Deze camera is Camera van het Jaar bij de EISA Awards 2018 / 2019.Dit is een camera die zelfs de meest veeleisende fotograaf (en videograaf) kan bekoren. Met de 24,2-megapixel Exmor R CMOS-beeldsensor maak je prachtige foto's. Door de zeer hoge ISO waarde (uit te breiden tot 204.800) kun je ook in heel donkere situaties haarscherp fotograferen.

Het scherp stelen gaat met 693 fasedetectie AF punten snel en nauwkeurig. Het autofocussysteem bestrijkt 93% van het beeld. Je kunt zo heel nauwkeurig scherpstellen, ook op bewegende onderwerpen die zich niet in het midden van het beeld bevinden.

Een reeks foto's maak je met 10 per seconde, zodat je bij het fotograferen van een actie niets mist. Ook de beeldstabilisatie van deze beste fotocamera is perfect.


En we hebben het hier dan wel over een fotocamera, maar voor filmen is deze beste camera net zo goed. Zo worden Ultra HD (4K) filmbeelden geschoten, met 30 frames per seconde!

Als nadelen kunnen we eigenlijk alleen het gewicht van 565 gram gram en de prijs noemen. Kijk op bovengenoemde site voor de actuele winkelprijs.

Beste koop: Canon EOS M50

De Canon EOS M50 is dan voor de gemiddelde consument een heel wat vriendelijker geprijsde camera. Kijk hier voor de actuele winkelprijs. Maar ook een systeemcamera die heel goed presteert. Een terechte beste koop bij de EISA Awards 2018 - 2019.


Ook de Canon EOS M50 is meer dan alleen een fotocamera. Ook met dit toestel kun je haarscherpe Ultra HD 4K video-opnames maken. Het kantelbare scherm helpt je daarbij als je bijvoorbeeld een vlog maakt en jezelf filmt. Ook voor het maken van selfies werkt dit perfect.

Ook de foto's die je maakt met de 24,1 megapixel sensor zijn haarscherp waarbij de beeldstabilisatie ook zijn steentje bijdraagt. De Creative Assist maakt de bediening verbazend makkelijk en natuurlijk beschikt deze zeer goede systeemcamera over WiFi en Bluetooth zodat het doorsturen van foto's en video's een eitje is.


Beste camera kopen

Meer goede camera's vind je op Beste Camera Kopen. Met de beste en goedkoopste aanbieders, een Camera Keuzehulp, keuzehulp en meer als beste camera geteste fotocamera's.


Foto bovenaan: Sony


Onderwerpen:
Bij de test van beste fotocamera 2019 (EISA Award) is de Sony A7 III systeemcamera als beste camera getest. De beste koop in de test was de Canon EOS M50. Hierboven een kort review van de Canon M50 en de Sony A7 III.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.