Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste multi-mediaspeler voor in de auto

Redactie     16:49     No comments


De autoradio maakt steeds meer plaats voor complete multi-mediasystemen voor in de auto Met (digitale) radio, navigatie, streamingmogelijkheden, video en de mogelijkheid er een achteruitrij camera op aan te sluiten. Maar wat is de beste multi-mediaspeler voor in de auto?


Dat is de winnaar van de EISA Award 2018 - 2019, de Pioneer AVIC-Z910DAB. De EISA is en samenwerkingsverband van meer dan 50 gespecialiseerde elektronicatijdschriften uit de gehele wereld. In de testlabs van deze tijdschriften komen jaarlijks een groot aantal autoradio's en multimedia systemen voor in de auto voorbij. De beste apparatuur op ieder gebied krijgt jaarlijks de EISA Award toegekend.

Dit jaar was de Pioneer AVIC-Z910DAB de winnaar bij de multimedia systemen voor in de auto. Kijk hier voor alle informatie en de prijs van deze beste multimedia speler voor in de auto.


Pioneer AVIC-Z910DAB

Dit beste multimedia-systeem voor in de auto is een echte alleskunner die de term autoradio ver overstijgt. Het is high end AV systeem voor het afspelen van audio en video en voor routenavigatie. Laten we hier eens kijken naar de mogelijkheden van dit beste mediasysteem voor in de auto.

Radio

Zoals de typenaam al verraadt kun je met deze autoradio niet alleen FM-radio ontvangen, maar ook DAB (digitale radio via de ether). Zo luister je gewoon via de antenne naar radio in digitale kwaliteit.

Routenavigatie

Dit multimedia-systeem maakt een apart navigatiesysteem overbodig. Op het 7" 24 bit True Colour capacitief multitouchscreen wordt je route duidelijk aangegeven. Staat er een file? De verkeersinformatie komt via digitale radio binnen (DAB+ / TMC) en wordt in de optimale route verwerkt.

De kaarten van Europa worden met de Pioneer AVIC-Z910DAB meegeleverd.

Handsfree bellen en spraakbesturing

Natuurlijk ondersteunt zo'n goede multimediaspeler voor in de auto ook handsfree bellen. Verbind je smartphone met Bluetooth en je telefoneert zonder handjes. Ook spraakinstructies worden ondersteund.

Achteruitrijcamera en video

Het 7 inch touchscreen van deze Pioneer autoradio is tevens monitor. Je kunt er video op afspelen maar er ook een achteruitrij-camera aan koppelen.


Media streaming

Dit beste in-car multimedia systeem werkt met WiFi, Bluetooth en draadloze Apple Carplay. Ook is dit systeem compatible met iPhone en Android smartphones. Je kunt dus alle media naar de Pioneer streamen. Niet alleen beeld en geluid, maar bijvoorbeeld ook Spotify, Whatsapp berichten, audiobooks, podcasts, internetradio en YouTube.

Goedkopere alternatieven

De Pioneer AVIC-Z910DAB is de top van multimedia-systemen voor in de auto. Geen ander mediasysteem is beter. Maar de prijs, die ruim boven de 1.000 euro ligt, zal voor veel mensen een belemmering vormen. Ligt de prijs van deze testwinnaar boven je budget? Kijk dan op Beste autoradio en car-multimedia kopen voor goedkopere alternatieven.

Zie ook: Alle autoradio testen
Foto's: Pioneer


Onderwerpen:
Beste mediaspeler auto, beste mediaplayer auto, mediaspeler test, car multimedia test, media player auto.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.