Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste soundbar 2018 - 2019 en beste koop

Redactie     18:36     No comments


Ruim 50 gespecialiseerde tijdschriften uit 25 landen kiezen jaarlijks de beste apparatuur uit al hetgeen ze testen. Ook de beste soundbars uit hun tests wordt aangegeven. De eer van de beste soundbar 2018 -2019 gaat naar LG terwijl de iets goedkopere Polk Audio Magnifi Max ls beste koop is aangewezen.


Beste soundbar 2018-2019: LG SK10Y

Laten we met de beste soundbar uit de tests van al deze experts beginnen. De LG SK10Y is een echte high-end soundbar die een geweldig goed, bioscoopwaardig, geluid in je huiskamer produceert. Deze 550 watt soundbar wordt samen met een losse subwoofer geleverd zodat je optimaal basgeluid hebt. Deze subwoofer staat draadloos in contact met de soundbar.

Deze beste soundbar uit de tests is hier online te koop. Kijk daar voor de actuele winkelprijs in Nederland.Als je zelf achtergrond speakers toegevoegd aan het audio-systeem kun je genieten van het realistische surround-geluid van Dolby Atmos. Maar de soundbar zelf beschikt ook over technieken om het geluid ruimtelijk en realistisch te laten klinken. De Meridian audio techniek zorgt ervoor dat het geluid op schermhoogte de ruimte in wordt gezonden. Het geluid klinkt door deze techniek extra helder en extra warm.

Er wordt verder niet alleen gebruik gemaakt van speakers die naar voren zijn gericht, maar ook van speakers aan de bovenzijde. Deze speakers sturen het geluid richting plafond waarna dit weer naar beneden wordt gekaatst. Dit geeft een realistisch en ruimtelijk effect. Doordat je het volume van de front-speakers en de boven-speakers in de soundbar apart kan instellen kun je dit effect zelf regelen.


Google Chromecast is bij deze soundbar al ingebouwd. Je kan dus draadloos streamen en gebruik maken van online streamingdiensten. Je kan dus muziek streamen en bijvoorbeeld Spotify luisteren als de televisie uit staat. Via een app op je smartphone kun je de soundbar dan bedienen.

De beste soundbar uit de tests heeft veel aansluitingen. Onder andere 3 keer HDMI, een optische ingang (voor bijvoorbeeld een CD-speler), een AUX-ingang en een USB-poort. Muziek streamen kan via Bluetooth, WiFi en Ethernet. Wat slim is is dat alle aansluitingen verdiept zijn weggewerkt. Zo kun je alle kabels onzichtbaar wegwerken.

Hou er wel rekening mee dat niet alleen het geluid van deze beste sounbar groots is, maar ook de LG SK10Y soundbar zelf. 146,5 centimeter breed is hij. Daar moet je wel ruimte voor hebben, en staat het beste bij een grote televisie. Ook is deze soundbar diep van vorm. Een logisch vervolg van de naar boven gerichte speakers. Het is dus een grote en duidelijk aanwezige soundbar. Gelukkig ziet de LG SK10Y er mooi uit.

Beste koop: Polk Magnifi Max

Daarnaast ging er ook een EISA Award naar de Polk Magnifi Max als beste koop bij de soundbars 2018 - 2019. Deze sounbar is minder bekend. Maar hier in Nederland te koop. De beste koop van Polk Audio is niet eens zo heel veel goedkoper, maar komt niet alleen met een subwoofer maar ook met twee surround speakers (allemaal draadloos). Zo heb je dus zonder toevoegingen meteen een surround systeem.Ook bij de Polk Magnifi Max is de Google Chromecast ingebouwd zodat alle streamingmogelijkheden op de soundbar zelf aanwezig zijn. Via Bluetooth en WiFi werkt alles draadloos.

>>> Tip: Kijk op Beste Soundbar Kopen voor nog veel meer goede soundbars, waaronder de soundbar top 10 en de beste winkels om online soundbars te kopen.

Zie ook: Alle testen van soundbars

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.