Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Marantz beste stereoset 2018 - 2019

Redactie     17:24     No comments


De EISA is een samenwerkingsverband van meer dan 50 toonaangevende HiFi-tijdschriften en andere tijdschriften uit heel Europa. Ieder jaar kiezen ze de beste apparatuur, waaronder de beste stereoset van het jaar.


De EISA Award 2018 - 2019 voor de beste stereoset ging naar Marantz. Het betrof de Marantz PM8006 versterker in combinatie met de Marantz ND8006 audiostreamer. De versterker is met extra aandacht voor de liefhebber van analoog vinyl ontworpen, maar de audiostreamer voegt daar alle mogelijke digitale mogelijkheden aan toe: Streaming audio, online muziekdiensten, internetradio, HEOS-multiroom, lokale audiobestanden in hoge audioresolutie, Bluetooth, AirPlay, CD, je kan met deze stereoset alle digitale kanten op.


Laten we deze twee componenten eens apart bekijken.

Marantz PM8006 versterker

2x70 Watt bij 8 ohm, symmetrische circuits, dat levert een prachtig geluidsbeeld op. Zoals we al schreven, aan de liefhebber van vinyl is bij deze Marantz versterker extra gedacht, de door Marantz ontworpen elektrische volumeregeling en een geheel nieuwe Marantz Musical Phono EQ voorversterkertrap zorgen voor een extreem hoge analoge geluidskwaliteit. Vinyl is weer helemaal van deze tijd!


Lage, midden en hoge tonen zijn nauwkeurig zelf af te stemmen en de voorversterker-uitgangen en Power Amp Direct-ingang van de PM8006 maken dit component zeer geschikt als standalone-eindversterker voor een meerkanaals thuisbioscoopsysteem.

  • Hier vind je alle informatie. 
  • Hier kun je deze versterker online kopen. 
  • De adviesprijs bedraagt 1199 euro. Kijk hier voor goedkopere alternatieven.


Marantz ND8006 audiostreamer

Officieel is de Marantz ND8006 een CD-speler, maar daarmee doe je deze veelzijdige audiostreamer echt te kort. Je kunt er muziek van alle mogelijke bronnen van afspelen, Van streaming diensten van internet, van lokaal opgeslagen bestanden, van je telefoon en andere apparatuur, noem maar op. Draadloos via Bluetooth, AirPlay of WiFi, of bekabeld via Ethernet, USB en alle mogelijke audio-ingangen. Een dubbel afgeschermde ringtransformator, een dubbelgelaagde bodemplaat, massieve voetjes, alle details dragen bij aan een perfecte doorgifte van het geluid. Ook de hoofdtelefoonuitgang met HDAM-SA2 versterkermodule is van de hoogste kwaliteit.
Evenals de versterker is de audiostreamer met een prijs van 1199 euro pittig geprijsd.

Kijk hier voor informatie van Marantz.
Kijk hier om deze audiostreamer aan te schaffen.
Kijk hier voor goedkopere alternatieven,

Zie ook


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.