Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

AEG VX7-2 stofzuiger. Test en aanbiedingen

 

Maak kennis met de AEG VX7-2,de  beste stofzuiger in o.a. de Consumentenbond stofzuiger test 2021.

AEG stofzuiger beste consumentenbond test

De AEG VX7-2 serie bestaat uit meerdere stofzuigers in verschillende kleuren, maar alleen de rode AEG VX7-2-CR-A is als beste getest. Onder andere in de Consumentenbond stofzuiger test (maart 2021). Wat is het verschil tussen deze rode AEG en de andere AEG VX7-2 stofzuigers.


Bij de stofzuigers uit de  AEG VX7-2 serie zijn de verschillen in kleur het meest in het oog springend, maar ieder type heeft meer verschillen, en ook de prijzen verschillen. De rode AEG VX7-2-CR-A levert de beste prestaties, en is daarmee de beste stofzuiger uit de stofzuiger test. Kijk bij de aanbiedingen van de AEG VX7-2 stofzuigers voor alle modellen tegen een lage prijs.


AEG stofzuiger beste consumentenbond test stofzuigers

De beste stofzuiger: AEG VX7-2-CR-A

De AEG VX7-2-CR-A wordt ook wel de Animal Edition genoemd. Dit heeft betrekking tot zijn geweldige prestaties bij het zuigen van tapijt. Deze beste stofzuiger van AEG geeft dierenharen (en daarmee ook andere hardnekkig vuil) in tapijt geen kans. En uitstekende zuigprestaties zijn voor een stofzuiger nog altijd de belangrijkste eigenschap.

Maar ook op veel andere punten schoort de rode AEG VX7-2-CR-A goed. Stof uit kieren zuigen gaat heel goed en de stofzuiger doet relatief stil zijn werk, al maakt hij in combinatie met de turboborstel wat wat meer geluid. Deze beste stofzuiger is makkelijk in het onderhoud en heeft dankzij zijn lange snoer een groot werkbereik van 12 meter.

Beste stofzuiger consumentenbond test aeg


Deze versie van de AEG VX7-2 wordt met een turboborstel, parketborstel, combiborstel, meubelzuigmond en kierenzuigmond geleverd en heeft een beter uitblaasfilter.

Andere AEG VX7-2 stofzuigers

Ten opzichte van de andere AEG VX7-2 stofzuigers is deze best geteste versie wel de meest prijzige, maar duidelijk ook de betere. De andere versies hebben bijvoorbeeld meer moeite met dierenharen en missen de turboborstel. Verwar de AEG VX7-2-CR-A ook niet met de goedkopere en eveneens rode AEG VX7-2-CR-A die met veel minder borstels en met een minder effectief luchtfilter wordt geleverd.

Andere goede stofzuigers

Als we naar de stofzuigers van andere merken kijken kan alleen de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine zich meten met de AEG VX7-2-CR-A. Alle andere stofzuigers scoren minder in de test.Onderwerp:
De rode AEG VX7-2-CR-A is de beste stofzuiger uit de Consumentenbond stofzuiger test 2021. Deze rode AEG stofzuiger heeft officieel de AEG VX7-2-CR-A Animal Edition. Deze beste stofzuiger uit de test blinkt namelijk uit in het opzuigen van dierenharen zoals kattenhaar, hondenhaar en ander huisdier haar. Er is van de AEG VX7-2 ook een EBP, DB, Eco, EB-C, EBL, EB-P, KOX en DOG versie. Je hebt dus veel te kiezen als je deze beste AEG stofzuiger wilt kopen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.