Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste alles in 1 PC test

Redactie     15:15     No comments


De laptop is zo populair voor zowel thuisgebruik als op kantoor dat je de andere soorten computers bijna zou vergeten. Maar de alles in 1 computer is nog steeds een heel interessante PC. Niet portable, maar wel heel mooi op je bureau. Hier de beste alles in 1 computer en de beste koop.Deze test werd begin 2018 door het tijdschrift PCM uitgevoerd. Kijk bij het overzicht goede all in one PC's voor deze en andere goede alles in 1 computers die momenteel te koop zijn.

Beste alles in 1 PC: Asus Zen AiO 

Doordat samenstellingen en daarmee typenummers continue veranderen is het lastig om computers te vergelijken. Maar het was een Asus Zen AiO die door PCM als beste alles in 1 computer werd getest.

Het betrof typenummer ZN242IFGK-CA066T met een 24 inch (23,8 inch) scherm, een Intel Core i7-7700HQ processor, een 256 GB SSD, een 1TB harde schijf, Nvidia GeForce GTX 1050 videochip en 16 GB werkgeheugen. Deze all in one PC kost zo'n 1600 euro, maar niet iedereen heeft een computer met zulke specificaties en zo'n groot scherm nodig, en zijn ook veel goedkopere versies zoals je in bovenstaand overzicht met alles in één computers kunt zien.Het scherm van deze all in one is een ontspiegelde touchscreen met tien aanraakpunten. Het scherm is redelijk dun, maar het is vooral de wat kleine voet die opvalt. Je kan het scherm op deze voet kanten maar niet draaien. Dan draait het hele scherm mee. De beelden van deze touchscreen zijn mooi van kleur en scherp.

De voeding van de Asus Zen AiO  bevindt zich niet in het scherm maar buiten de PC op de stroomadapter.  Voor het tikwerk wordt een draadloos aluminium toetsenbord meegeleverd. Voor het geluid zorgen twee 6 watt SonicMaster speakers die een heel mooi geluid geven. Misbruik van de webcam kun je heel makkelijk voorkomen door de camera in de behuizing te verbergen.

Beste koop: Acer Aspire Z24-880 

De Acer Aspire Z24-880 is een heel stuk goedkoper, ook al is ook dit een 24 inch versie. All-in-one PC's worden nou eenmaal vooral gekocht door mensen die een groot scherm wensen (te groot voor een laptop). Onder de 20 inch kom je maar weinig alles in één PC's tegen, en de 24 inch en 27 inch modellen zijn het meest populair.De tot slimme koop (beste koop) uitgeroepen versie van de Acer Aspire Z beschikt over een 24 inch scherm, een 256 SSD, een 1 TB harde schijf, een Nvidia
GeForce 940M videochip en 8 GB werkgeheugen.

Deze alles in 1 computer is wat zwaarder en dikker dan veel concurrenten, met vrij dikke schermranden. Ook hier is het scherm alleen kantelbaar en bevindt de voeding zich buiten de PC. Het scherm levert heel mooie beelden af, zowel in zwart als in kleur.

Kijk voor de actuele prijzen van deze en andere goede alles in 1 computers bij het bovenaan genoemde overzicht.

Zie ook: 

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.