Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bladblazer met accu

Redactie     10:07     No comments


Een elektrische bladblazer (en bladzuiger) is de meest populaire bladblazer. Daarbij geeft de versie met accu je de meeste bewegingsvrijheid. Hier de beste bladblazer met accu uit de test.

De Black & Decker GWC3600L20-QW is getest als beste bladblazer met accu. Kijk bij de goede accu bladblazers voor deze best geteste accu-bladblazer en voor andere geteste bladblazers. Daar vind je ook de actuele winkelprijzen en alle informatie. Op Beste Bladblazer Kopen vind je de beste aanbieders van bladblazers en de bladblazer top 10 (alle soorten bladblazers).

Beste bladblazer met accu: Black & Decker GWC3600L20-QW

De Black & Decker GWC3600L20-QW is als beste accu-bladblazer getest. Deze best geteste accu bladblazer beschikt naast een blaas-functie ook over een zuigfunctie en versnipper-functie. En over een goede 2000 mAh accu.


Een accu in een bladblazer geeft je veel bewegingsvrijheid. Zonder snoer kun je de hele tuin door, zonder dat je een stroomhaspel of verlengsnoer achter je aan sleept. Dat is vooral erg praktisch bij een grotere tuin of bij een tuin waar geen stopcontact in de buurt is. Zoals bij al het accu-gereedschap ben je voor een bladblazer met accu wel wat meer geld kwijt, een accu nou eenmaal een duur onderdeel. Kijk voor de beste bladblazer zonder accu bij de andere testen van bladblazers.

Blazen, zuigen en versnipperen

Maar terug naar de beste bladblazer uit de test. Deze Black & Decker met accu kan blazen en zuigen. Voor het blad zuigen heb je de beschikking over een 17,5 liter afvalzak. Doordat deze bladblazer al het blad eerst versnippert kan je heel veel in deze opvangzak kwijt. Zeven keer meer bladeren om precies te zijn. Ook het blazen gaat heel goed. Met zijn blaassnelheid van 218 kilometer per uur is dit een krachtige elektrische bladblazer met accu. Het toerental is gedurende het werk aan te passen.

Hoog gebruiksgemak en comfort

Ook op het gebied van comfort scoort deze beste accublazer hoge punten. Met een gewicht van slechts 3,4 kilogram is deze Black & Decker licht voor een accu bladblazer. Bovendien zorgt een draagriem er voor dat je dit gewicht nauwelijks voelt. Een softgrip handvat zorgt voor nog meer comfort, vooral omdat dit handvat verstelbaar is.

Bladblazer accu

Met de 36 volt 2,0 Ah Li-Ion accu zal je niet snel zonder stroom komen te zitten. Maar mocht je vergeten zijn de bladblazer voor gebruik op te laden, dan is het goed te weten dat de accu binnen een uur volledig opgeladen is.

Kijk voor de laagste winkelprijs in het bovenaan genoemde overzicht met accu bladblazers. Je vind daar nog veel meer goede bladblazers met accu.

Foto's: Black & Decker

Onderwerpen:
Beste accu bladblazer, test, beste bladblazer met accu, beste bladzuiger accu.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.