Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische bladblazer (beste koop)

Redactie     11:02     No comments


Als je voor een elektrische bladblazer kiest heb je de keuze tussen een bladblazer met accu of zonder accu. Met een bladblazer zonder accu ben je minder mobiel, want je hebt een stroomsnoer nodig, maar je bespaart een flink bedrag op de aanschafkosten. Hier de beste elektrische bladblazer zonder accu, een echte beste koop.

Ben je op zoek naar een bladblazer die wel over een accu beschikt? Kijk dan bij de andere testen van bladblazers of kijk op Beste Bladblazer Kopen voor de top 10 van alle soorten bladblazers.


Beste elektrische bladblazer zonder accu: Wolf Garten LBV 2600 E

Je hebt er wel een verlengsnoer of stroomhaspel bij nodig, maar dan heb je aan de Wolf Garten LBV 2600 E een heel goede bladblazer tegen een lage prijs. Kijk voor de actuele winkelprijs van deze beste bladblazer zonder accu en andere goede goedkope bladblazers bij de aanbiedingen van elektrische bladblazers.


Versnipperen van het blad

Wat deze Wolf Garten LBV 2600 E tot de beste bladblazer zonder accu maakt is onder andere de versnipperfunctie. Je kunt met deze beste koop niet alleen blazen maar ook zuigen, en daarbij kan het blad meteen versnippert worden. Dat scheelt natuurlijk enorm in het volume van het opgezogen blad. Deze beste elektrische bladblazer heeft een versnipperratio van 1:10. Dat betekent dat het volume tot een tiende van de oorspronkelijke hoeveelheid afneemt. En dan te bekeken dat de opvangzak wel 50 liter aan blad kan bevatten!

Hoog gebruikscomfort

Een ander sterk punt van deze beste elektrische bladblazer zonder accu is het gebruikscomfort. Het gewicht van 3,5 kilo is prima te handelen, vooral samen met de draagriem. Deze bladblazer / bladzuiger beschikt over een hark aan het eind van de blaaspijp. Zitten bladeren vastgekoekt aan de grond, dan hark je ze even los en ze worden opgezogen of losgeblazen. Ook bevinden zich wieltjes aan de punt van de blaaspijp. Hiermee kun je de bladblazer gewoon over de grond rollen. Heel comfortabel!


Aantrekkelijke prijs

Zowel de zuig- als blaas-prestaties van deze 2600 watt elektrische bladblazer zijn prima. De maximale blaassnelheid bedraagt 270 km/h. De Wolf Garten LBV 2600 E is een prima elektrische bladblazer voor wie een voordelige bladblazer zoekt. Niet voor niets is deze goedkope bladblazer uitgeroepen getest als beste koop.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor de actuele laagste prijs van deze en andere voordelige bladblazers.

Onderwerpen:
Elektrische bladblazer, beste koop, bladblazer test, elektrisch, goede goedkope bladblazer.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.