Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste IPL apparaat (om te ontharen met licht)

Redactie     14:00     No comments


IPL staat voor Intense Pulsed Light, een techniek waarbij je via licht kunt ontharen met een langdurig glad resultaat. Dat is natuurlijk veel aangenamer dan harsen of epileren. Een goede reden om hier eens te kijken naar het beste IPL-apparaat en een goedkoper goed alternatief (de beste koop).

Beide apparaten maken onderdeel uit van de Philips IPL serie. Hoewel ook fabrikanten als Medisana, Silk'n, BaByliss, Beurer, Panasonic, Remington en Braun IPL apparaten maken is Philips op dit gebied toonaangevend. Het is dan ook niet verrassend dat beide beste IPL apparaten van Philips zijn.

Wat kosten deze IPL apparaten?

Het pijnloze ontharen via IPL kost helaas meer geld dan gevoelig ontharen via epileren of harsen. Kijk bij de aanbiedingen IPL apparaten wat de actuele lage winkelprijs van de testwinnaars bij Mediamarkt is.

Andere goede IPL apparaten

Maar natuurlijk is Philips niet de enige die goede IPL apparaten maakt. Kijk bij alle ontharingsapparaten met laser of licht voor nog veel meer goede IPL apparaten, Je ziet daar ook alle prijzen, gebruikerservaringen, reviews en natuurlijk alle specificaties.


Beste IPL apparaat: Philips Lumea Prestige BRI956/00

De beste kwaliteit en de meeste mogelijkheden biedt de Prestige BRI956/00. Maar vooral de meeste luxe. Deze versie van de Philips Lumea IPL werkt namelijk met een accu zodat je snoerloos kunt ontharen.  IPL werkt met lichtstoten die de haarzakjes verhitten en zo doden. Dit is een zeer effectieve manier van ontharen. Deze Lumea heeft een relatief groot lichtvenster van 4 vierkante centimeter, zo kun je een vrij groot oppervlak gelijktijdig behandelen en ben je sneller klaar.Deze luxe versie van de Lumea wordt geleverd met diverse gebogen opzetstukken die er voor zorgen dat het apparaat goed op de huid aansluit. Dat is een groot voordeel want als het goed aansluit hou je een langer resultaat. En voor een te hoge intensiteit hoef je bij deze beste IPL niet bang te zijn, de SmartSkin sensor kiest namelijk zelf de beste lichtintensiteit.Dit apparaat voor lichtontharing is geschikt voor lichaam, oksels, bikinilijn en gezicht. Hiervoor worden de verschillende opzetstukken meegeleverd.

Beste koop: Philips SC1999/00 Lumea Advanced

Het grote verschil tussen deze beste koop en het bovenstaande beste IPL apparaat zit hem in de afwezigheid van de accu bij deze goedkopere versie. Bij de Philips SC1999/00 Lumea Advanced moet je wel van een snoertje gebruik maken wat minder bewegingsvrijheid geeft. Een volledige behandeling duurt ongeveer een kwartier. Gelukkig is het effect langdurig.

Ook mis een apart opzetstuk voor de oksels. Je oksels met licht ontharen kan wel met deze versie, maar het sluit wat minder goed aan. Voor gezicht en bikinilijn worden wel speciale opzetstukken meegeleverd, en natuurlijk kun je de rest van het lichaam ook behandelen.Verder is de werking gelijk aan die van het bovenstaande beste IPL apparaat. Als na vier behandelingen van een kwartier heb je een langdurig glad resultaat.

Kijk voor de actuele prijzen bij de bovengenoemde best geteste IPL apparaten.

Zie ook: Alle testen IP apparaten

Onderwerpen:
Beste IPL apparaat voor thuis, test, beste lichtontharingsapparaat, laser, ontharen met licht.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.