Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koelvriescombinatie (beste koop)

Redactie     11:22     No comments


Wat is de beste koelkast met vrieslades? Wij kijken hier naar de beste koelvriescombinatie, waarbij we ook de prijs mee laten wegen. Dit is de beste koop bij de koelvriescombinaties.

Deze titel gaat niet naar de grote koelkast-fabrikanten, maar naar Frilec, met hun MF010 koelkast. Dat is een zeer zuinige koelvriescombinatie met een inhoud van 295 liter waaronder 3 vrieslades.

Wat kost deze beste koelvriescombinatie?

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Frilec koelvriescombinaties om te zien wat de actuele (lage) winkelprijs van deze koelkast met vrieslades is. Ook vind je hieronder de beste koelvriescombinaties volgens de Consumentenbond en Kieskeurig.


Hieronder de informatie over de Beste Koop, de Frilec koelvriescombinatie.

Beste koop: Frilec MF010 koelvriescombinatie

Frilec, een Duitse specialist in koelen en vriezen, is verantwoordelijk voor de beste koelvriescombinatie als je de prijs laat meewegen. Hun 295 liter grote koelvriescombinatie wordt namelijk tegen een bijzonder interessante prijs aangeboden (zie boven), en levert veel kwaliteit.


Koelruimte

Laten we eerst eens naar de indeling van de Frilec MF010 kijken. Voor de koelruime is 219 liter beschikbaar die is onderverdeeld in 4 legplateaus en een groentelade. Het koelen gebeurt via luchtcirculatie wat zorgt voor een meer gelijkmatige koeling. Een ander sterk punt is superkoel-functie, superkoelen zorgt ervoor dat grote hoeveelheden boodschappen snel op de juiste (koele) temperatuur gebracht worden.

Een vershoudzone ontbreekt bij deze koelkast.


Vriesruimte

De Frilec MF010 beschikt over drie vrieslades aan de onderzijde van de kast. De inhoud van deze vriesruimte is 76 liter. Het zijn dus vrij kleine lades.

De vier sterren vriezer beschikt over No Frost wat betekent dat je de vriesruimte niet hoeft te ontdooien. No Frost zorgt voor een betere luchtcirculatie die rijpvorming voorkomt. Hierdoor koekt er geen ijs aan.

De isolatie is dusdanig goed dat je ingevroren voedsel 20 uur lang veilig in de vriezer kunt bewaren in geval van stroomuitval.

Zuinige koelvriescombinatie

Deze beste koop is niet alleen voordelig in aanschaf, maar ook voordelig in het gebruik. De A+++ koelvriescombinatie gebruikt 163 kWh per jaar. Dat betekent dat je (uitgaande van een energieprijs van 23 cent per kilowatt-uur) maar 37,49 euro per jaar aan stroom kwijt bent.

En verder....

Handig is verder de aan te passen draairichting van de deur. Je kunt zelf bepalen of deze linksom of rechtsom open gaat. Zo past hij in iedere keuken.

Kijk voor de actuele prijs voor deze heel goede maar ook voordelige koelvriescombinatie bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van koelvriescombinaties.

Zie ook: Alle testen van koelkasten

Onderwerpen:
Beste koelvriescombinatie, test, Frilec, beste koop, koelkast met vriezer, beste koelviescombinaties test koelkasten.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.