Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kruimeldief voor schoonmaken van de auto

Redactie     21:50     No comments


Het schoonzuigen van de auto is één van de meest gebruikte functies voor een kruimeldief. Maar niet iedere kruimelzuiger is even geschikt voor het uitzuigen van de auto. Een kruimeldief die daar wel heel goed voor geschikt is, is de Philips FC6149. De beste kruimeldief voor de auto.

Het is vervelend om iedere keer de stofzuiger uit de kast te halen, en aan te sluiten, als je de auto weer eens wil schoonzuigen. Een kruimeldief is dan veel handiger. De Philips FC6149 is voor deze taak het best geschikt. 

Deze kleine handstofzuiger is heel krachtig en beschikt over een goede accu zodat je desondanks lang achter elkaar kunt zuigen zonder kracht te verliezen. Je kunt 11 minuten lang zuigen voor de kruimeldief weer opgeladen moet worden. Dat opladen gaat via een basisstation dat evenals de kruimelstofzuiger zelf heel mooi is vormgegeven.

>>> TIP: Kijk bij de aanbiedingen van Philips kruimeldieven voor deze en andere Philips kruimelzuigers tegen een lage prijs.

Meer kruimeldieven

is dit niet de kruimeldief die je zoekt? In het overzicht alle kruimeldieven vind je circa 300 kruimelzuigers met al hun mogelijkheden, specificaties, gebruikerservaringen en actuele lage winkelprijzen. Het is goed mogelijk om uit al deze kruimelzuigers de voor jou beste kruimeldief te selecteren.


Maar je kunt ook stroom "aftappen" van de stroompunten (sigaretten-aanstekers) in de auto. Dit is niet voor niets de beste kruimeldief voor het schoonmaken van de auto!

Hulpstukken

Extra handig voor het schoonzuigen van de auto is de speciale slang die als hulpstuk bij de kruimeldief wordt meegeleverd. Ook worden er een grote borstel, een kleine borstel, een klein spleetmondstuk en een groot spleetmondstuk met de Philips FC6149 meegeleverd.


Een prima allround kruimelzuiger

De Philips FC6149 mag dan benoemd zijn tot de beste kruimeldief voor de auto, het grote aantal accessoires en de grote diversiteit daarvan verraadt wel dat het uitzuigen van de auto maar één van de vele taken is van deze kruimelzuiger. Voor gebruik in huis is hij net zo goed. Met de slang kom je overal tussen en ook de beide spleetmondstukken zijn reuze handig. Dit zijn heel goede mini-stofzuigertjes.


Met 22 watt effectief zuigvermogen zijn ze voor een kruimeldief behoorlijk krachtig. Al het stof, scherfjes en ander klein vuil komt terecht in een opvangbakje van een halve liter. Door een filter blijft al het stof goed binnen, ook de fijnere stofdeeltjes.
Onderwerp:
De Philips FC6149  is de beste kruimeldief uit de test voor het zuigen van de auto. Het is een krachtige kruimeldief met een goede accu die makkelijk te hanteren en te gebruiken is. Meer goede kruimeldieven vind je in het overzicht met alle kruimelzuigers hier boven.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.