Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kruimeldief voor schoonmaken van de auto

 

De beste auto kruimeldief. De beste krachtige kruimeldief om de auto schoon te zuigen.

Beste kruimeldief  test handstofzuiger auto

Het schoonzuigen van de auto is één van de meest gebruikte functies voor een kruimeldief. Maar niet iedere kruimelzuiger is even geschikt voor het uitzuigen van de auto. Een kruimeldief die daar wel heel goed voor geschikt is, is de Philips FC6149. De beste kruimeldief voor de auto.

Het is vervelend om iedere keer de stofzuiger uit de kast te halen, en aan te sluiten, als je de auto weer eens wil schoonzuigen. Een kruimeldief is dan veel handiger. De Philips FC6149 is voor deze taak het best geschikt. 

Deze kleine handstofzuiger is heel krachtig en beschikt over een goede accu zodat je desondanks lang achter elkaar kunt zuigen zonder kracht te verliezen. Je kunt 11 minuten lang zuigen voor de kruimeldief weer opgeladen moet worden. Dat opladen gaat via een basisstation dat evenals de kruimelstofzuiger zelf heel mooi is vormgegeven.

>>> TIP: Kijk bij de onderstaande aanbiedingen voor deze Philips kruimeldief en andere kruimelzuigers voor het schoonmaken van de auto.


Meer kruimeldieven voor de auto

is dit niet de kruimeldief die je zoekt? In het overzicht alle kruimeldieven vind je circa 300 kruimelzuigers met al hun mogelijkheden, specificaties, gebruikerservaringen en actuele lage winkelprijzen. Het is goed mogelijk om uit al deze kruimelzuigers de voor jou beste kruimeldief te selecteren.

Een goede autostofzuiger is een kruimeldief die geschikt is om de auto schoon te maken. Ze zijn krachtig en beschikken over een stroomaansluiting voor in de auto.

Beste kruimeldief auto

Je kunt de stroom "aftappen" van de stroompunten (sigaretten-aanstekers) in de auto. Dit is niet voor niets de beste kruimeldief voor het schoonmaken van de auto!

Hulpstukken

Extra handig voor het schoonzuigen van de auto is de speciale slang die als hulpstuk bij de kruimeldief wordt meegeleverd. Ook worden er een grote borstel, een kleine borstel, een klein spleetmondstuk en een groot spleetmondstuk met de Philips FC6149 meegeleverd.


Beste kruimelzuiger auto

Een prima allround kruimelzuiger

De Philips FC6149 mag dan benoemd zijn tot de beste kruimeldief voor de auto, het grote aantal accessoires en de grote diversiteit daarvan verraadt wel dat het uitzuigen van de auto maar één van de vele taken is van deze kruimelzuiger. Voor gebruik in huis is hij net zo goed. Met de slang kom je overal tussen en ook de beide spleetmondstukken zijn reuze handig. Dit zijn heel goede mini-stofzuigertjes.

Philips kruimeldief test


Met 22 watt effectief zuigvermogen zijn ze voor een kruimeldief behoorlijk krachtig. Al het stof, scherfjes en ander klein vuil komt terecht in een opvangbakje van een halve liter. Door een filter blijft al het stof goed binnen, ook de fijnere stofdeeltjes.
Speciale auto stofzuiger

Wij je het stofzuigertje alleen in de auto gebruiken? Dan is een autostof zuiger een betere keus. Dit is een heel kleine stofzuiger die speciaal voor het schoon zuigen van de auto ontworpen is. Een goede auto stofzuiger past in het dashboardkastje en je kunt de auto stofzuiger in de auto opladen. Bovendien kun je perfect zuigen in alle hoekjes, kieren, gleuven en sleuven die een auto rijk is.

Kijk hier onder voor de auto stofzuiger test.


Zie ook: 
Foto's: Philips


Onderwerp:
De Philips FC6149  is de beste kruimeldief uit de test voor het zuigen van de auto. Het is een krachtige kruimeldief met een goede accu die makkelijk te hanteren en te gebruiken is. Meer goede kruimeldieven vind je in het overzicht met alle kruimelzuigers hier boven.

,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *