Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste microset met dab+ radio

Redactie     17:06     No comments


Een microset is een kleine stereo-installatie bestaande uit twee speakers en een versterker. Een moderne microset beschikt over veel streaming-mogelijkheden en kan digitale radio (DAB+) ontvangen. De beste microset uit de test voldoet aan deze eisen, en aan nog veel meer!


De Onkyo CS-N575D is door Bol.com getest als beste microset met DAB+. Het is een bijzonder veelzijdige en zeer moderne stereoset van hoge kwaliteit en met een goede geluidskwaliteit.

Kijk hier voor de prijs en alle informatie


Voor de actuele prijs van deze beste microset verwijzen we je naar het overzicht van best geteste DAB+ radio's bij Bol. Daar vind je naast deze beste microset ook de nummers 2 en 3 van de test, de Sony CMT-SBT100B  en de Lenco MC-148 alsmede de beste DAB+ radio's in andere categorie├źn zoals de beste draagbare radio's en de beste tafelradio's (radio's met ingebouwde speakers).

Hieronder meer informatie over de beste microset uit de test.

Tip: De beste en goedkoopste aanbieders van alle goede DAB+ radio's vind je op Beste DAB+ Radio Kopen.

Beste microset met DAB+: Onkyo CS-N575D

Deze Onkyo stereoset is helemaal van deze tijd. Deze kleine stereotoren bevat geen CD-speler meer, maar wel een DAB+ radio en heel veel streamingmogelijkheden. Je kunt de muziek van je telefoon naar de stereoset streamen via Bluetooth, de microset kan zelfstandig verbinding maken met streaming-diensten als Spotify, Deezer, TuneIn en Tidal, en naast FM radio en DAB+ radio behoort ook internetradio tot de mogelijkheden. Chromecast, FireConnect en DTS Play-Fi, het zit allemaal in de mogelijkheden van deze bijzonder veelzijdige microset.Via WiFi (dual band) koppel je dit stereosetje aan je draadloze netwerk voor internettoegang en toegang tot de muziek op alle computers en andere hardware op je netwerk. Ook kun je via USB muziek afspelen die op een USB-stick, externe harde schijf of ander apparaat staat. En als een klap op de vuurpijl kun je deze beste microset ook gebruiken als wekkerradio met snooze-functie.

Kortom de mogelijkheden om muziek af te spelen zijn verbluffend bij de kleine Onkyo CS-N575D, en dit wordt gekoppeld aan een hoge geluidskwaliteit met een levendige bas en expressieve zang.

Kijk bij de bovenstaande beste DAB+ radio's uit de test voor deze beste microset en andere toppers, met alle gegevens en actuele prijzen.

Zie ook: Meer beste DAB+ radio's uit de test

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.