Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste scheerapparaat glad scheren bij zware baardgroei

 

De Philips 9000 is onder meer door de Consumentenbond getest als het beste scheerapparaat bij zware baardgroei. Hier informatie over het Philips 9000 scheerapparaat.


De ene man heeft een zwaardere baardgroei dan de andere. Voor een zware baardgroei is een extra goed scheerapparaat nodig voor een glad scheerresultaat. De Philips 9000 (S9711) is door experts getest als beste scheerapparaat waarmee mannen met zware baardgroei zich glad kunnen scheren. Al eerder riep de Consumentenbond deze Philips 9000 uit tot beste scheerapparaat uit de test.

Dit scheerapparaat is krachtig genoeg om ook mooi glad te scheren bij mannen die snel last van een stoppelbaard hebben. Zware baardgroei scheer je moeiteloos weg met dit beste scheerapparaat voor glad scheren bij een moeilijke baard. 

En heb je een baard en wil je deze houden? Dan heb je dankzij het meegeleverde baardtrimmer-opzetstuk ook een fijn scheerapparaat / baardtrimmer aan de Philips 9000 S9711.


Beste scheerapparaat glad scheren: Philips 9000

Kijk hier boven voor het Philips 9000 scheerapparaat dat is getest als beste scheerapparaat voor zware baardgroei en die eerder ook als beste scheerapparaat uit de test van de Consumentenbond is gekomen.


Dit beste scheerapparaat voor zware baardgroei is een roterende scheerapparaat met een accu dat geschikt is voor zowel nat scheren als droog scheren. Het geavanceerde scheerapparaat beschikt over een contour detectie die er voor zorgt dat je scheert zonder een plekje over te slaan. 

Het scheergedeelte, met drie koppen, is zo vormgegeven dat je overal kan komen, ook in moeilijke hoeken. De scheerkoppen kunnen in 8 richtingen bewegen.

Het V-Track systeem zorgt er voor dat de baardhaartjes, hoe klein ook, eerst in een goed snijpositie worden gebracht voor het mes komt. In één beweging wordt er tot 20% meer haar weggeschoren wordt dan bij bijvoorbeeld een SensoTouch scheerapparaat. 

Hierdoor zijn minder bewegingen nodig wat beter is voor de gezichtshuid.Bij het scheren kun je kiezen tussen drie instellingen: Sensitive, Normal en Fast. Verder kun je droog scheren of nat. Dat laatste kan met gel of schuim, zelfs onder de douche. De Aquatec Wet & Dry afdichting beschermt het apparaat tegen alle vocht. 

Je kunt de Philips 9000 dan ook gewoon onder de kraan schoonspoelen, ook als je het scheerhoofd open klapt.

Baardtrimmer

De meegeleverde opzetbare baardtrimmer kent vijf lengte-instellingen. Voor een netjes getrimde baard of een perfect stoppelbaardje. De trimmer is van het Philips 9000 scheerapparaat is zo vormgegeven dat hij de huid niet irriteert.

Opladen

Ook wordt er een SmartClean Plus basis-unit meegeleverd waarmee je het scheerapparaat niet alleen kunt reinigen en smeren, maar die ook als oplader dienst doet.


Voor wat dit opladen betreft. je wordt niet ineens geconfronteerd met een lege accu want op het display van het beste scheerapparaat uit de test kun je precies aflezen hoeveel procent stroom je nog hebt. Ook geeft dit display aan wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. 

Bij het opladen kun je kiezen tussen een volledige oplaadbeurt (60 minuten laden voor 60 minuten scheren) of een snelle oplaadbeurt voor één keer scheren.Beste scheerapparaat kopen

Dit scheerapparaat koop je voordelig bij de aanbevolen winkels op Beste Scheerapparaat Kopen. Daar vind je ook de top 10 van scheerapparaten en een Scheerapparaat Keuzehulp met selectiemogelijkheden, tests en reviews van alle populaire scheerapparaten.

Kijk bij de aanbevolen winkels op het bovengenoemde Beste Scheerapparaat Kopen voor dit beste scheerapparaat (en andere goede scheerapparaten) tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen scheerapparaten
Foto's: Philips


Onderwerpen:
Het beste scheerapparaat uit de test voor een zware baard is de Philips 9000. Dit scheerapparaat is het beste scheerapparaat bij zware baardgroei uit menig test, onder andere uit de Consumentenbond test. Hardnekkige stoppels scheren is geen probleem voor dit beste scheerapparaat. Ook mannen met een zware baardgroei kunnen met de Philips 9000 glad scheren zonder baardstoppels achteraf.


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *