Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wasmachine voor een gezin (en beste koop)

Redactie     09:37     No comments


Voor een gezin met enkele kinderen worden andere eisen aan een wasmachine gesteld dan bij een klein huishouden. Daarom kijken we hier naar de beste wasmachine voor een groot gezin met drie kinderen of meer. We hebben ook een beste koop, een goedkoper alternatief.


Kijk voor voor tests van andere wasmachines bij de alle testen van wasmachines.

Wat is de actuele prijs?

Voor de actuele winkelprijzen van de hieronder genoemde beste wasmachines voor een gezin verwijzen we je naar het overzicht met wasmachines voor een groot gezin. Daar vind je tevens nog meer goede wasmachines voor gezinnen bestaande uit vijf personen of meer, met al hun prijzen, specificaties, reviews, voordelen en nadelen. Al deze wasmachines kunnen minimaal 9 kilo wasgoed in één keer wassen.

Heb je een was kleiner gezin, maar wel veel wasgoed. Dan is zo'n lekker ruime wasmachine natuurlijk ook een aanrader.

Beste wasmachine gezin: Miele WWI 660 XL W1 TwinDos

Het zal je waarschijnlijk niet verwonderen, maar als we de prijs buiten beschouwing laten is de beste wasmachine van Miele. Deze Miele wasmachine is een heel zuinige wasmachine met energielabel A+++-10%. Dat is nog eens 10% zuiniger dan een A+++ wasmachine! Dat is goed voor het milieu, en goed voor de gebruikskosten. Negen kilo aan wasgoed past er in deze gezinswasmachine.


Automatisch wasmiddel doseren met Twindos

De Miele WWI 660 XL maakt gebuik van de TwinDos techniek die er voor zorgt dat de wasmachine zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel kiest. Je vult de (optioneel aan te schaffen) reservoirs en de wasmachine kiest per wasbeurt de hoeveelheid wasmiddel die nodig is. Zo spaar je wasmiddel, maar je spaart ook je kleding. Want te veel wasmiddel is niet goed voor de stoffen.


WiFi met app

Helemaal van deze tijd is de bediening via een app. Zo kun je vanaf je werkplek de wasmachine starten zodat deze precies klaar is als je thuiskomt. Zo blijft je wasgoed niet onnodig lang vochtig in de wasmachine zitten.

Dit soort technieken maken deze beste wasmachine ook tot een luxe wasmachine. Daarom hieronder een alternatief, met een lagere prijs, maar goede wasprestaties.

Beste koop: Bosch WAW32642NL i-DOS

En ook de Bosch WAW32642 kan zelf de hoeveelheid wasmiddel regelen. Alleen heet de TwinDos hier i-DOS. Het verschil, de naam Twin bij de Miele bij de Miele geeft aan dat er niet alleen een reservoir is voor het wasmiddel, maar ook voor de wasverzachter. Bij de Bosch geldt de automatische dosering alleen voor het wasmiddel. Daartegen over staat wel weer dat je bij de Bosch het reservoir niet apart hoeft te kopen. Hier zit het gewoon standaard bij de wasmachine.

Prima wasmachine, lagere prijs

Ook is de Bosch wasmachine zuiniger. Niet 10% zuiniger dan A+++, maar wel 30%! De capaciteit wasgoed is gelijk (9 kilo).

Nog wat pluspuntjes van de Bosch WAW32642: Dankzij de varioPerfect functie kun je zelf kiezen of de wasmachine extra snel of extra zuinig wast. Handig bij wasjes die niet zo heel vuil zijn. De trommel is verlicht en er is een trommelreiniger functie. Verder is deze wasmachine bijzonder stil wat erg fijn is als je hem 's nachts draait als je slaapt. De afwezigheid van een app en internet-connectie zal je dan ook niet missen.De Bosch WAW32642NL i-DOS is een echte koop. Een zeer goede wasmachine met een aantrekkelijke prijs.

Kijk voor alle prijzen en informatie (ook voor andere goede wasmachines voor een gezin) bij het bovenaan genoemde overzicht met wasmachines een gezin.

Foto bovenaan: Miele

Onderwerpen:
Wasmachine groot gezin, beste koop. wasmachine gezin met kinderen, 5 personen, Miele, Bosch.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.