Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bodylotion test

Redactie     18:19     No comments

Weleda bodylotionBij een test van bodylotion is de bodylotion van Weleda als beste bodylotion uit de test gekomen. Lees hier waarom deze niet zo bekende bodylotion de beste is.


Bij deze Duitse test van Expertentesten was de Weleda bodylotion één van de twee enige bodylotions die een Zeer Goed scoorden. De tweede als zeer goed geteste bodylotion is in Nederland niet te koop.

Beste bodylotion is van Weleda

De als best geteste Weleda body is gelukkig wel eenvoudig in Nederland verkrijgbaar. Kijk hier.Bij het testteam kreeg deze bodylotion de handen op elkaar, met een goede kwaliteit en goede eigenschappen. De Weleda bodylotion is dagelijks te gebruiken en is zeer geschikt bij een droge huid. De opbouwende krachten van de huid worden door deze lotion gestimuleerd, zo wordt celvernieuwing bevordert, wat goed is voor de huid.

Huideigen essentiële vetzuren in deze beste bodylotion bieden de huid een langdurige bescherming. En heb je last van jeuk naar het douchen? Dit wordt veroorzaakt door een droge huid. Deze bodylotion is daar een geweldig goede oplossing voor. Zowel op korte als langere termijn merk je het verschil. Ook smeer deze bodylotion goed uit, waardoor het uiteindelijk goedkoop in het gebruik is.

Deze bodylotion is wel (op een natuurlijke manier) geparfumeerd. De geur Duindoorn werd als beste bodylotion getest. Deze ruikt naar mandarijn, grapefruit en sinaasappel en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Maar geur is persoonlijk, en Weleda levert deze beste bodylotion ook met andere geuren. Citrus, granaatappel. wilde rozen, amandel, bloemen, bij bovenstaande link kun je deze bodylotions allemaal vinden. Overigens is de Duindoorn geur erg populair bij gebruikers van deze bodylotion. Dus als je geen voorkeur voor geur hebt, probeer deze geur dan vooral eens uit.

duindoorn sap

Duindoorn sap


Over Waleda

Waleda is een wat minder bekend merk. Hoe onterecht! Ze maken bijzonder goede verzorgingsproducten van 100% natuurlijke producten, met een voorkeur voor biologisch. En dat doen ze al bijna een eeuw! Weleda is een merk dat dan ook vaak wordt aangeprezen voor lichaamsverzorging bij zwangerschap en voor wie prijs stelt op natuurlijke medische hulpmiddelen.

Kijk hierboven om deze beste bodylotion goedkoop online te kopen of kijk bij beste huidverzorgingsproducten uit de test voor meer  als beste geteste verzorgingsproducten.


Onderwerp:
In een Duitse test van bodylotions is de Waleda bodylotion als beste bodylotion getest. Deze beste bodylotion uit de test is zacht voor de huid en kan dagelijks worden gebruikt. Deze beste bodylotion is in diverse geuren te koop. Hierboven vind je alle informatie en aanbiedingen van deze beste bodylotion uit de test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.