Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips OLED televisie beste koop 2018 / 2019

Redactie     14:22     No comments


Bij de EISA Awards 2018 - 2019 is een Philips televisie uitgeroepen tot beste koop bij de OLED televisies. Het betreft een 55 inch (140 cm) grote 4K Ambilight televisie, de Philips 55OLED803.

Een OLED televisie geeft een hoger contrast en natuurgetrouwe kleuren. Bij een OLED televisie geven de pixels namelijk zelf licht waardoor iedere individuele pixel aan en uit kan worden gezet. Ook is een OLED televisie door deze techniek dunner. De OLED televisie is de beste televisie van dit moment. En in dat topsegment is de Philips 55OLED803 de beste koop volgens tests van de elektronicatijdschriften uit de gehele wereld, verenigd in de EISA.

Kijk hier voor de prijs

Kijk bij de Aanbiedingen van de beste televisies bij de EISA Awards om te zien wat de actuele prijs is van deze beste koop bij de OLED televisies. Je vindt daar ook andere winnaar van EISA Awards en hun actuele prijs.


Hieronder informatie over de best geteste Philips televisie

Beste koop OLED televisie: Philips 55OLED803

Philips combineert bij deze televisie zijn nieuwste OLED-paneel met de vernieuwde P5 beeldengine. Deze combinatie levert een prachtige beeldkwaliteit op. Dit wordt nog versterkt door andere Philips technieken zoals Perfect Natural Reality en Ambilight.

Beeldkwaliteit

Het contrast van deze beste koop is levensecht. Iedere pixel van deze 4K Ulltra HD televisie licht individueel op. Dat geeft een heel scherp contrast. Wat zwart moet zijn is ook echt zwart, en zelfs de meest subtiele kleurtinten worden realistisch weergegeven. De televisie ondersteunt 1 miljard kleuren (10 bit).


Ultra HD Premium

Deze televisie draagt het Ultra HD Premium certificaat. Dat betekent dat deze televisie 4K Ulltra HD en HDR (high dynamic range) combineert. Dit levert de allerbeste beelden op, met maximale helderheid, zwartwaarden en het kleurbereik. Alleen de beste televisie mogen dit certificaat voeren.

Ambilight

En deze Philips OLED televisie voegt daaraan ook nog de driezijdige Ambilight techniek aan toe, de de muur achter en vlak naast de TV laat meekleuren. Dit geeft een realistische sfeer, alsof de actie ook buiten de televisie plaatsvindt en niet binnen scherp afgebakende grenzen zoals bij iedere andere televisie. Ook geeft ambilight rust aan je ogen tijdens het kijken in een duistere kamer.

Audio

Voor het geluid bevindt zich achterop de televisie een basmodule met twee passieve radiatoren die minder vervorming geven dan het meer gebruikelijke bassreflex systeem. Voor de midden en hoge tonen heeft Philips een aparte tweeter toegevoegd. Philips televisies laten het op het gebied van de audio-kwaliteit wel eens afweten, maar deze OLED televisie staat ook op dat punt zijn mannetje.

Voetjes

De twee chroomkleurige voetjes waarop deze brede televisie staat zijn maar klein, maar ook verbazend stabiel. Deze TV kun je niet op een voet draaien, maar doordat hij heel dun en licht is het niet bezwaarlijk om de hele televisie te draaien als dat nodig is. Dat zal door de ruime kijkhoek echter niet snel nodig zijn. Ook van reflecties heb je bij deze televisie weinig last.


Aansluitmogelijkheden

Voor de smart TV functies zijn WiFi en Ethernet beschikbaar en verder zijn er vier HDMI-aansluitingen (waaronder twee keer HDMI 2.0), 2 USB-aansluitingen en een hoofdtelefoon-uitgang. Ook beschikt deze beste koop bij de OLED televisies over Blueooth, maar dat gebruik je alleen voor een toetsenbord en de afstandsbediening, niet om geluid te streamen. Met alle aansluitingen aan de achterzijde is rekening gehouden met muurmontage.

Bediening

Er worden twee afstandsbedieningen meegeleverd. Een wat grote afstandsbediening met heel veel knoppen en aan de achterkant een toetsenbord, en een smalle afstandsbediening met alleen de veel gebruikte knoppen en een microfoon zodat je de televisie met Google Assistent kunt bedienen.Een derde afstandsbediening is je smartphone. Er is een heel complete app beschikbaar. Ook deze werkt met Google Assistent.

Gaming

Voor gamers is dit ook een geweldige televisie. Vooral als je de TV in game-modus zet, met een lag van 38,8 ms.

Ben je op zoek naar een OLED televisie van zeer hoge kwaliteit, maar ook met een betaalbare prijs Kijk dan vooral eens bij de eerder deze pagina genoemde aanbiedingen van deze beste koop uit de testen van de EISA magazines.

Zie ook: Foto's en video's: Philips

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.