Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste flosapparaten

Redactie     17:02     No comments


De meeste mensen vinden flossen met een draad of tandenstoker een naar karwei. Een flosapparaat kan dan de oplossing zijn. Een elektrisch flosapparaat flost met water en lucht. Dat geeft moeiteloos een goed flos-resultaat. Hier de beste flosapparaten uit de test.


Wat kosten deze flosapparaten?

Kijk in het overzicht met flosapparaten voor de actuele lage winkelprijs van de onderstaande beste flosapparaten. Je vindt daar ook alle specificaties, reviews, gebruikerservaringen en andere informatie.

Een flosapparaat wordt ook wel waterflosser of monddouche genoemd.

Beste flosapparaat of water en lucht: Philips Sonicare Airfloss Ultra

De Philips Sonicare Airfloss Ultra HX8432/03 is een bijzonder efficiƫnt flosapparaat dat niet alleen met water maar ook met luchtbelletjes flost. Dankzij de hoge pulsaties heb je maar een minuutje nodig om te flossen, en dan is je mond ook helemaal schoon. Kijk bij de aanbiedingen Philips flosapparaten voor dit beste flosapparaat tegen de laagste prijs.


Er worden twee spuitkoppen meegeleverd die je samen met het flosapparaat zelf op het basisstation kunt plaatsen. Dit basisstation is meteen de oplader van het elektrische flosapparaat.

In de Philips Sonicare Airfloss Ultra bevindt zich een waterreservoir dat je niet alleen met water kunt voelen maar ook met een mondspoelmiddel als je daar de voorkeur aan geeft.

Een sterk punt van dit beste flosapparaat zijn de  3 verschillende intensiteitstanden. Dit betekent dat je de intensiteit wat lager kunt zetten als je tanden of tandvlees gevoelig zijn.


Het als beste flosapparaat op water en lucht geteste apparaat een prima wapen tegen tandplak en ontstoken tandvlees.

Beste flosapparaat op water: Waterpik WP-660 / WP-662

De Waterpik WP-660 en WP-662 zijn hetzelfde apparaat in een andere kleur (respectievelijk wit en zwart). Deze Waterpik (sorry voor de naam, het is niet anders) is wat duurder dan de Philips, maar ook veelzijdiger. Zo heb je bij deze Waterpik de keuze uit wel 7 verschillende spuitkoppen en kent wel 10 verschillende standen. Maar het grootste verschil: de WP-660 / WP-662 monddouche flost niet alleen, maar kan je tandvlees ook een massage geven.

Kijk voor deze beste waterflossers van Waterpik bij de aanbiedingen Waterpik flosapparaten.Dat masseren doet dit beste flosapparaat door stootjes water tegen je tandvlees te stuwen. Dit bevordert de doorbloeding van het tandvlees en voorkomt zodoende ontstoken tandvlees en helpt dit genezen.


Nog een sterk punt is de timer die iedere keer als je van zone moet wisselen een signaaltje geeft. Zo kun je optimaal flossen zonder er bij na te denken.

Een nadeel van de Waterpik WP-660 en WP-662 waterflosser is dat deze niet snoerloos werkt. Ook is hij een stuk groter dan de Philips.

Kijkin het overzicht bovenaan voor de prijs van de best geteste flosapparaten.

Zie ook: Andere testen van flosapparaten

Foto bovenaan: Philips

Onderwerp:
Wat is het beste flosapparaat uit de test? Flosapparaten van Waterpik en Philips zijn als beste waterflosser getest. Het best geteste Philips flosapparaat flost op water en lucht. Het beste Waterpik flosapparaat uit de test van flosapparaten gebruikt voor het flossen alleen water.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.