Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste flosapparaat test

Het beste flosapparaat uit de test om elektrisch te flossen, en andere goede flosapparaten. Ook wel monddouche of waterflosser genoemd.

Beste flosapparaat test Philips

De meeste mensen vinden flossen met een draad of flossen met een tandenstoker een naar karwei. Een flosapparaat kan dan de oplossing zijn. Een elektrisch flosapparaat flost met water en lucht. Het flossen met een flosapparaat gaat heel wat plezieriger geeft moeiteloos een goed flos-resultaat. Maar wat is het beste flosapparaat? Hier de beste flosapparaten en andere goede flosapparaten uit de test.


Wat kosten deze flosapparaten?

Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste flosapparaten uit de test. Met een korte beschrijving van de mogelijkheden. Bij de productlinks vind je de actuele (lage) prijzen en meer informatie. Of kijk in het onderstaande overzicht met alle goede flosapparaten voor alle specificaties, reviews en ervaringen met alle goede waterflos apparaten.


Een flosapparaat wordt ook wel waterflosser of monddouche genoemd. Hieronder meer informatie over de beste flosapparaten.

Beste flosapparaat of water en lucht: Philips Sonicare Airfloss Ultra

De Philips Sonicare Airfloss Ultra is een bijzonder efficiƫnt flosapparaat dat niet alleen met water maar ook met luchtbelletjes flost. Dankzij de hoge pulsaties heb je maar een minuutje nodig om te flossen, en dan is je mond ook helemaal schoon. Kijk bij de aanbiedingen Philips flosapparaten voor dit beste flosapparaat tegen de laagste prijs.


Er worden twee spuitkoppen meegeleverd die je samen met het flosapparaat zelf op het basisstation kunt plaatsen. Dit basisstation is meteen de oplader van het elektrische flosapparaat.

In de Philips Sonicare Airfloss Ultra bevindt zich een waterreservoir dat je niet alleen met water kunt voelen maar ook met een mondspoelmiddel als je daar de voorkeur aan geeft.

Een sterk punt van dit beste flosapparaat zijn de  3 verschillende intensiteitstanden. Dit betekent dat je de intensiteit wat lager kunt zetten als je tanden of tandvlees gevoelig zijn.


Het als beste flosapparaat op water en lucht geteste apparaat een prima wapen tegen tandplak en ontstoken tandvlees.

Beste flosapparaat op water: Waterpik WP-660 / WP-662

De Waterpik WP-660 en WP-662 zijn hetzelfde apparaat in een andere kleur (respectievelijk wit en zwart). Deze Waterpik (sorry voor de naam, het is niet anders) is wat duurder dan de Philips, maar ook veelzijdiger. Zo heb je bij deze Waterpik de keuze uit wel 7 verschillende spuitkoppen en kent wel 10 verschillende standen. Maar het grootste verschil: de WP-660 / WP-662 monddouche flost niet alleen, maar kan je tandvlees ook een massage geven.

Kijk voor deze beste waterflossers van Waterpik bij de aanbiedingen Waterpik flosapparaten.Dat masseren doet dit beste flosapparaat door stootjes water tegen je tandvlees te stuwen. Dit bevordert de doorbloeding van het tandvlees en voorkomt zodoende ontstoken tandvlees en helpt dit genezen.


Nog een sterk punt is de timer die iedere keer als je van zone moet wisselen een signaaltje geeft. Zo kun je optimaal flossen zonder er bij na te denken.

Een nadeel van de Waterpik WP-660 en WP-662 waterflosser is dat deze niet snoerloos werkt. Ook is hij een stuk groter dan de Philips.

Kijkin het overzicht bovenaan voor de prijs van de best geteste flosapparaten.

Zie ook: Andere testen van flosapparaten

Foto bovenaan: Philips

Onderwerp:
Wat is het beste flosapparaat uit de test? Flosapparaten van Waterpik en Philips zijn als beste waterflosser getest. Het best geteste Philips flosapparaat flost op water en lucht. Het beste Waterpik flosapparaat uit de test van flosapparaten gebruikt voor het flossen alleen water.

Een reactie posten

0 Reacties