Beste babyfles (beste zuigfles)

Zoek je de beste babyfles? Hier de beste zuigfles uit de test en andere goede babyflesjes.


Philips maakt niet alleen goede producten met een stekker of batterij. Zo zijn hun zuigflessen uit de Philips Avent Natural serie als beste babyfles getest. Hier alle informatie over deze beste zuigfles.


Philips Avent Natural zuigfles de beste babyfles

Een sterk punt van de Philips Avent Natural babyfles is dat deze zuigfles veel meer op een echte vrouwenborst lijkt dan andere babyflessen. De brede speen van de babyfles stimuleert het natuurlijk aanleggen. De baby pakt de speen eerder, ook als je borstvoeding en flesvoeding regelmatig afwisselt.

Philips levert de Avent Natural babyfles in diverse groottes (60, 125, 260 en 330 ml), in diverse kleuren en in diverse sets. Ook zijn er bijbehorende spenen verkrijgbaar met verschillende doorvoersnelheden. Hieronder vind je alle mogelijkheden bij de beste aanbieders.


Een geavanceerde speen

Niet alleen de brede natuurlijk vormgegeven speen is een sterk punt van deze babyfles. Ook beschikt deze zuigfles over kussentjes in de brede speen zodat deze extra zacht aanvoelt, flexibeler is en voorkomt dat de speen inklapt. 

Dit geeft de baby meer comfort bij het drinken.  Deze speen is ontworpen met de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees in het achterhoofd, zodat de speen comfortabel blijft aanvoelen naarmate het kindje ouder wordt.

Ook voor de ouders is de babyfles aangenaam vormgeven, door zijn vorm is deze makkelijk in elke richting vast te houden.

Voorkomt buikkrampjes

Maar wat ook een heel sterk punt van deze beste babyfles is, is het dubbele ventiel dat voorkomt dat er lucht in de buik van de baby komt. Dankzij dit dubbele ventiel is er minder kans op buikkrampjes.

Natuurlijk is de beste babyfles ook gemaakt van BPA-vrij materiaal gemaakt. De fles is van veilig polypopyleen en de spenen van geur- en smaakvrije siliconen. Voor het schoonmaken en kliedervrij vullen van het flesje is de opening extra groot gehouden. Kortom, over deze babyflessen is echt nagedacht.

In de Duitse test van Vergleich was de Philips Avent Natural dan ook de beste babyfles met een Heel Goed als eindresultaat.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de beste babyflessen tegen de laagste prijzen.

Foto's: Philips


Onderwerp:
De beste babyfles / beste zuigfles uit de test is de Philips Avent Natural zuigfles. Hierboven alle informatie en aanbiedingen van deze beste zuigfles uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties