Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bosmaaier test

Redactie     14:04     No comments


Een bosmaaier is een sterke grastrimmer waarmee je wildgroei kunt weghalen waar je met een grasmaaier of gewone grastrimmer niet doorheen komt. Wij kijken hier naar de beste grastrimmer om de wildgroei zoals hoog gras en struikgewas mee te lijf te gaan.

Deze beste bosmaaier is de McCulloch B26 PS, een krachtige benzine-bosmaaier waarop je zowel een draad als een mes kunt gebruiken. Deze bosmaaier is dus zeer geschikt voor zowel maaien en trimmen. Je kunt er zelfs de heggen mee snoeien dankzij het heggenschaar-opzetstuk.

Deze beste bosmaaier en andere goede bosmaaiers vind je in het overzicht goede bosmaaiers. Daar vind je ook alle prijzen, specificaties, reviews en ervaringen.

Beste bosmaaier: McCulloch B26 PS Toolkit

Trimmen, maaien, snoeien, het kan allemaal met deze zeer veelzijdige bosmaaier met een krachtige 750 watt 2-takt benzinemotor. De Toolkit wordt standaard geleverd met een grasmes, tapdraad, heggenschaar en draagriem zodat je de 5,4 kilo zware McCulloch bosmaaier makkelijk en licht kunt tillen als je aan het werk bent.


Ook het extra handvat en de telescopische steel, die in hoogte verstelbaar zijn, maken het werk makkelijker. Dat geldt ook voor de Tap 'N Go functie. Tap 'N Go zorgt er voor dat je alleen met de trimmerkop op de grond hoeft te tikken op het tapdraad te verlengen.

De maaibreedte van de draad is 26 centimeter, dat van het mes 20 centimeter. Dat is klein genoeg om op moeilijke plekken goed te maaien en trimmen, en groot genoeg om lekker op te schieten. Na gebruik is de steel deelbaar, zodat de bosmaaier in de schuur weinig ruimte inneemt.

Een nadeel van deze bosmaaier is het geluidsniveau van 112 dB. Maar het geluid is een nadeel van al het benzine-gereedschap. Je krijgt er wel een heel krachtige en veelzijdige bosmaaier / bostrimmer voor terug.

De McCulloch B26 PS Toolkit is getest als beste krachtige bosmaaier voor wildgroei.

Tip: Kijk op Beste Grastrimmer Kopen voor de goedkoopste aanbieders van grastrimmers en bostrimmers online.

Kijk bij het eerder genoemde overzicht met goede bosmaaier voor de actuele lage winkelprijs van de beste bosmaaier.


Onderwerpen:
Beste bostrimmer, beste bosmaaier, test, bostrimmers getest, beste bostrimmers test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.