Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste rubberen laarzen (regenlaarzen) dames

Redactie     19:04     No comments


Wat zijn goede rubberen laarzen die je voeten goed droog houden in de regen? Maar die er ook heel mooi uitzien en heel comfortabel zijn om te dragen? Hier de beste regenlaarzen voor dames uit de test.


We hebben ook de uitslag van de test van beste regenlaarzen voor heren.

Ook aan regenlaarzen mag best eisen stellen. Natuurlijk moeten ze functioneel zijn, maar ze moeten ook comfortabel zijn om langere tijd te dragen, en om de nodige kilometers op te lopen. En natuurlijk wil je er niet als Ma Flodder uitzien als je op rubberen regenlaarzen rondstapt. Rubberen dameslaarzen horen er ook mooi uit te zien.

Beste regenlaarzen dames: Aigle Aiglentine

Uit de test van het Duitse Vergleich kwamen deze regenlaarzen van het Franse Aigle als beste rubberen laarzen voor dames uit de test. Als enige rubberen laarzen in de test scoorde deze regenlaarzen een Zeer Goed.


Deze hoge dameslaarzen (verkrijgbaar in de maten 35 t/m 42) zijn zeer comfortabel om te dragen. Ze zijn ook geschikt als wandellaarzen, bijvoorbeeld voor bij een boswandeling of om de hond uit te laten bij nat weer.

Deze beste regenlaarzen zijn handgemaakt. Ze blinken uit door een goede pasvorm en bijzonder hoog draagcomfort. Ze beschikken over een sluiting zodat ze bij de kuit goed passend kunnen worden gemaakt. Ze houden je voeten en onderbenen perfect droog en geven goede grip op een natte en gladde ondergrond. Naast de "gewone" Aigle Aiglentine is er ook een Fur versie met vachtvoering voor de winter.

De Aigle Aiglentine laarzen zijn in zeven kleuren verkrijgbaar.
Kijk voor meer informatie en prijzen bij de beste aanbieders.


Zie ook: Meer testen regenlaarzen
Foto's: Aigle


Onderwerp:
De beste rubberen laarzen voor dames en heren zijn Aigle laarzen. Aanbiedingen en informatie van deze beste regenlaarzen voor dames en heren vind je hier boven.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.